Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerviztechnikusként ahol...

Szerviztechnikusként ahol kijáró szervizes vagy hová érdemes menni, melyik fizet a legjobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gép szerelő vagyok, targonca, emelőkosaras gépek.

Van tapasztalat, hova érdemes jelentkezni?

Mateco,Prangl, Jungheinrich stb.

Tudtok adni kb mennyi lehet a fizetés ezeknél a cégeknél?

Munka idő hogy alakul?

Műhelyben dolgoztam, szeretném kipróbálni a terep munkát.

Köszi a válaszokat

Üdv:

-Jani

2023. aug. 16. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
NASA! A holdkompnak a Rover adja az alapját, a hajtás meg elektromos (mint a Jungheinrich elektromos targonca). Biztos hogy jól fizet csak a kijárás egy kicsit bizonytalan, a haza út meg nagyon bizonytalan :)
2023. aug. 16. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Axial/kite?
2023. aug. 16. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy multi nagy gyáregységében tolni a TMK-t, kimagaslóan. Tanítani a seggfejeket a górék szeme láttára, nem haragosan, csak emberségesen, rendesen szeretetből. Próbálj kitalálni bármit, ami megállíthat, hogy te legyél a fő tudor! Nyilván a képzéseidet ki kell követeld, és becsülettel végig kell tolnod őket, arra is gondolva, hogy rengeteget gyarapodsz belőlük, és csomó apránként beadagolós ismeretre teszel szert kedves kollégáid felé... Mármint ha full irracionális imádattal fordulsz a szakma felé, simán élethosszon, előreláthatóan... Vagy fogalmazzunk emberként: ha egy igazi állat vagy. Te látod ezt jobban szerintem.
2023. aug. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!