Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megkérdeztem a főnököm messeng...

Megkérdeztem a főnököm messengeren, mennyi lenne a havi plusz pénz amit a plusz munkával kereshetnék, mert eddig nem említette . Egy hete dolgozok pluszban. Nem válaszolt még, pedig látta. Nagyon ideges vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Mennyi ideje nem válaszolt? Nem köteles azonnal válaszolni. Különben is mért nem előre tisztáztátok és mért nem személyesen?
2023. aug. 10. 20:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Fél órája nem válaszolt. Előre nem mertem megkérdezni, annyit mondott hogy plusz pénz. Én a munkaügyis mentortól akartam megkérdezni, de kolleganőm azt javasolta a főnököm kérdezzem meg
2023. aug. 10. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

hát ne is haragudj, de nem egyeztetek meg előre?

masik, hogy nálatok a Messenger az egy hivatalos kommunikációs csatorna? mert nálunk nem. én semmilyen ilyen dolgot (bér / munkaidő / szabadság stb.) nem kommunikálok a dolgozókkal messengeren. Én konkrétan letiltottam azt a beosztottamat aki ott zaklatott..

2023. aug. 10. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:
De ő azt mondta hogy el lehet érni telefonon, Viberen, messengeren , ha valaki személyesen nem meri akkor írja meg stb
2023. aug. 10. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Magánéletet él. Te jó esetben a 20. vagy a fontossági sorrendjében. De az is lehet, hogy egyáltalán nem válaszol írásban, hanem holnap szóban. Munkáról nem a magánszférában kommunikálunk írásban. De felnőttként nem kéne, hogy ennyire betoji legyél. A munkádért jár a fizetség.
2023. aug. 10. 20:32
 6/12 anonim válasza:
90%
Nem illik akkor sem ha ezt mondja. Esetleg akkor ha beteg leszel vagy valami oknál fogva nem tudsz menni dolgozni. De ilyennel hogy mennyivel kapsz többet nem szabad írogatni. Én ezt a kollégáknak mindig elmondom, hogy hol van az a határ amit már nem viselek. Ez pl az pláne ha több 10 ember naponta ilyenekkel zaklat akkor amikor esetleg a családommal lennék.
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

hát jó, én nem teszem meg ezt a szívességet

nálunk van céges levelezés és néha egyik másik elvetemült dolgozó éjszakás műszakbol irkalt rám, hogy írjam at neki a beosztását vagy elmenne holnap előbb... mintha ez nem érné rá reggel 6 után.. na szóval nálunk ez be lett szuntetve

8/12 anonim ***** válasza:
86%

Várjál.

Ha héten nem válaszolj kérdezz rá élőben hétfőn.

2023. aug. 10. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Tipp a jövőre: Mielőtt valamit elvállalsz, beszéld avagy papirozd le a részleteket. Hogyha elmulasztod, könnyedén átvernek, így nagyon sok kellemetlen szituációt, meglepetést úszhatsz meg!
2023. aug. 10. 21:38
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Vezess naplót a pluszmunkáról!
2023. aug. 11. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!