Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek nem gáz ha megkèrd...

Szerintetek nem gáz ha megkèrdezem tőle üzenetben?

Figyelt kérdés
Láttam a neten egy (roma) férfit, és igazából nagyon durva de minden hónapban nyaralni megy a családjával. Viccek kívül látszik rajtuk hogy gazdagok csak kérdés hogy miből. Azt láttam az oldalán hogy Isten hívő úgyhogy csak nem lop meg csal, és ha nem tisztessègtelen akkor igazából érdekelne hogy miből is futtja ilyenekre, tehát magyarul mit dolgozik. Nem gáz szerintetek ha megkèrdezem tőle üzenetben?

2023. máj. 8. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy gáz, én például az emberek adóbevallásából és jövedelemigazolásáról szoktam egy NAV által hitelesített szkennelt példányt kérni facebook privi üzenetben, hogy jobban rálássak az anyagi helyzetükre. Természetesen örömmel állnak a rendelkezésemre és nagyon jó barátságok születtek ilyen módon.
2023. máj. 8. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Én nem kérdeznék ilyesmit csak lexarnám, hiszen kit érdekel hogy ennek meg annak milyen jól vagy rosszul megy. Vagy te is ott akarsz dolgozni ahol ő?
2023. máj. 8. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
A striciknek jól megy, abból telik fuxra meg nyaralásra.
2023. máj. 8. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy jobban jársz ha nem tudod meg a valóságot!!!

"Azt láttam az oldalán hogy Isten hívő úgyhogy csak nem lop meg csal, "

Iszonyúan naiv vagy!!!

Láttál te már szegény papot, szegény KDNP-st, vagy szegény "nemzeti keresztény" politikust?!

Naugye.

2023. máj. 8. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

4es:

Szegény papot en azért láttam

Na jó nem koldust, de szerényen elő papot igen.

Sőt sajnos csak olyan papokat latok.

Amigy ment a kéz

2023. máj. 8. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Olaszországban pl az összes maffiózó, gyilkos, emberkereskedő, drogárus, bűnöző mind mélyen vallásos.

Szerintem a romáknál is ez van, ugyan úgy elkövetnek minden bűnt, csak van egy kis Mária szobruk, és ennyi.

2023. máj. 8. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
A befektetéseiből él.
2023. máj. 8. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
K*rvák futtatása, drogkereskedelem, agresszív, átverős használtautó-kereskedelem vagy a fajtársait kihasználó, feketén dolgoztató épitőipari brigádvezető, ezek azok a területek, amikből a cigányok meg tudnak gazdagodni. Ez a vallásosság meg nyilvánvalóan egy képmutató kamu baromság, ha elhiszed, hülye vagy. Nincs tisztességes roma egy sem.
2023. máj. 9. 00:36
 9/9 anonim válasza:
42%
hív6od bárhogy, a c!gány az c!gány..nem romulán meg hasonlók! Nevezheted akarhogy akkor is lopni fog.
2023. máj. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!