Mitévő legyek? Teljesel el vagyok szomorodva. Szuleim sem tudnak segiteni.
26 eves srac vagyok, sehol nem kapok allast,naponta adok be oneletrajzot, se gyarban sehol nincs visszajelzes. Interjura behivnak de nem engem valasztanak. Munkanelkuli hivat.-nal mar voltam viszont nincs egy eves munkaviszonyom igy nem kapok tamogatast. 20 evesen lett meg az erettsegim egyetemre egyertelmuen nem vettek/vesznek fel es mar semmitteveseben elek tul sok ideje.
Szuleim mar nagyon nem tudnak segiteni, ok tartanak el,kajat adnak stb. Sehol nem talalok munkat ami nem vegzetseghez kotott. Nem akarok meg 2 evet varni, tudna valaki egy 8 oras munkat ajanlani erettsegivel?
Mellette jarnek esti kepzesre. TB, telom se..
Szuleim sem tudnak betenni sehova, penzben nem tudnak tamogatni. esetleg ennyi vessek veget?
6 ev mar tul sok ido, lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem kapok munkat nem tudok penzt keresni, nem tudom az elet celjaimat elerni.
Ha affinitásod van hozzá illetve beszélsz angolul közép fokon akkor érdemes lenne kamion sofőr állásban gondolkodni sok cég ki fizeti a jogsit csak legyen sofőre fizetés is jó nemzetköziben és egy kamionos jogaival a zsebben ahhoz képest könnyű munkát találni .
Sima kopasz érettségivel sajnos sokra nem mész ma már vagy diploma vagy valamilyen szakma ami számít sok helyen és nem az érettségi
Én pincér képzésre jártam, 3 évig vendéglátos szakiskolába 5 évesre, csak 3 év után kiléptem onnan mert nem tetszett maga aképzés. És akkor egy ilyen gyüjtő iskolába gimnáziumba oda vettek fel. Oda délutánra kellett bejárni, angolt, meg infot egyáltalán nem tanítottak., Angolt csak annyi százalékban hogy az érettségi sikerüljön. Infot egyáltalán nem tanítottak, testnevelés sem volt, mivel felnőttoktatásnak számított.,
szalagavató sem volt, ami a szokásos Gimnáziumokban , Szakközepekben van, csak ilyen nagyon, gyorstalpaló tehát egy ilyen ünnepség volt csak és ennyi,
Na mindegy oda mentem el 18 éves koromba, és 20 évesen érettségiztem.
A bizonyitványomat 21 évesen kaptam ki, mert felmentettek matekból, és ez, eltartott plussz egy évig, azert az ev kulonbseg.
De már mindegy mert ez a múlt, ha jobb középsuliba mentem volna akkor, nem itt tartanék... De ezen már nem tudok változtatni....
Hát nem tudom. Nem akarod eléggé. Már éttermekben se kell végzettség. Csak jobban kéne igyekezni. Olyan nincs hogy nincs munka. Itt is van olyan ismerősöm aki nyavalyog hogy nincs meló...3 éve csak van.
Kapásból mondtam neki 5 munkát...persze csak a kifogás meg az őnsajnálat ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!