Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mitévő legyek? Teljesel el...

Mitévő legyek? Teljesel el vagyok szomorodva. Szuleim sem tudnak segiteni.

Figyelt kérdés

26 eves srac vagyok, sehol nem kapok allast,naponta adok be oneletrajzot, se gyarban sehol nincs visszajelzes. Interjura behivnak de nem engem valasztanak. Munkanelkuli hivat.-nal mar voltam viszont nincs egy eves munkaviszonyom igy nem kapok tamogatast. 20 evesen lett meg az erettsegim egyetemre egyertelmuen nem vettek/vesznek fel es mar semmitteveseben elek tul sok ideje.

Szuleim mar nagyon nem tudnak segiteni, ok tartanak el,kajat adnak stb. Sehol nem talalok munkat ami nem vegzetseghez kotott. Nem akarok meg 2 evet varni, tudna valaki egy 8 oras munkat ajanlani erettsegivel?

Mellette jarnek esti kepzesre. TB, telom se..

Szuleim sem tudnak betenni sehova, penzben nem tudnak tamogatni. esetleg ennyi vessek veget?

6 ev mar tul sok ido, lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem kapok munkat nem tudok penzt keresni, nem tudom az elet celjaimat elerni.

2023. aug. 1. 16:07
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
82%
7-es. Én nem egyszer jártam úgy, hogy leinformáltak, ha kamuzni akar olyan céget írjon ami már megszünt.
2023. aug. 1. 16:32
 12/37 A kérdező kommentje:
Jogsim nincs, nyelvet nem tudok, kocsim sincs, a szüleimnek sincs autója.
2023. aug. 1. 16:34
 13/37 anonim ***** válasza:
18%

Jajj, ez megint a fogatlan munkás barátnője, csak most más szerepben.

Ennyire unatkozol?

2023. aug. 1. 16:47
 14/37 A kérdező kommentje:

13

szerintem osszekeversz engem valakivel

2023. aug. 1. 16:49
 15/37 anonim válasza:
92%
Észak-Magyarország, gyárakba nonstop keresnek embert, max akkor nem vesznek fel, ha C-típusú vagy (én nem ítélkezek, csak sajnos bennfentes forrásból tudom, hogy önéletrajzban a fotót nézik meg először :/)
2023. aug. 1. 16:54
 16/37 anonim válasza:
80%
Idősotthonokban tuti el tudsz helyezkedni segédápolóként, olyan nagy a munkaerőhiány. Nem kell ott leélned az életed, de kicsit összeszednéd magad, pénzügyileg, meg önbizalom tekintetében is. Aztán léphetsz tovább.
2023. aug. 1. 16:55
 17/37 anonim ***** válasza:
91%
Az elmúlt 6-8 évben amúgy mit csináltal? Vagy mi az amit szeretsz csinálni?
2023. aug. 1. 16:56
 18/37 A kérdező kommentje:
Kerestem munkákat, egy pest megyei gyárban dolgoztam, de elköltöztek aztán külföldre. , mármint a cég veszteséges volt, aztán áttelepültek, én meg nem találok állást., hiába keresek azota. ahogy irtam interjura behivnak de valasz nincs. nem vesznek fel. nem birom mar ezt a semmittevest es nem haladok semerre vagyis de hatrafele.
2023. aug. 1. 17:02
 19/37 anonim ***** válasza:
67%
8-as: nappalira bármeddig mehet, a sógorom 45 évesen kezdett egy egyetemet nappalin (idöközben el is végezte)!
2023. aug. 1. 17:09
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Gyári munka bárhol, ahol adnak szállást. Nehezen hiszem hogy fiatalként nem találsz semmit.

Vagy ha pest megye, biciklis futár

2023. aug. 1. 17:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!