Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mitévő legyek? Teljesel el...

Mitévő legyek? Teljesel el vagyok szomorodva. Szuleim sem tudnak segiteni.

Figyelt kérdés

26 eves srac vagyok, sehol nem kapok allast,naponta adok be oneletrajzot, se gyarban sehol nincs visszajelzes. Interjura behivnak de nem engem valasztanak. Munkanelkuli hivat.-nal mar voltam viszont nincs egy eves munkaviszonyom igy nem kapok tamogatast. 20 evesen lett meg az erettsegim egyetemre egyertelmuen nem vettek/vesznek fel es mar semmitteveseben elek tul sok ideje.

Szuleim mar nagyon nem tudnak segiteni, ok tartanak el,kajat adnak stb. Sehol nem talalok munkat ami nem vegzetseghez kotott. Nem akarok meg 2 evet varni, tudna valaki egy 8 oras munkat ajanlani erettsegivel?

Mellette jarnek esti kepzesre. TB, telom se..

Szuleim sem tudnak betenni sehova, penzben nem tudnak tamogatni. esetleg ennyi vessek veget?

6 ev mar tul sok ido, lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem kapok munkat nem tudok penzt keresni, nem tudom az elet celjaimat elerni.

2023. aug. 1. 16:07
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Szalagmunka (gyár), építőipar, vagy nagyon utolsó lehetőségként szoc.munka
2023. aug. 1. 16:08
 2/37 anonim válasza:
92%

Tesco, Auchan,Meki? Spar? CBA?

Jogsid van?

Érettségivel az összes fent említett állás szóba jöhetne. Csak lássák, hogy dolgozni akarsz?

2023. aug. 1. 16:08
 3/37 anonim válasza:
93%

posta? Díjbeszedő?

Írnék ezeknek a cégeknek, vállalatoknak. Csak be tudsz már menni valahova.

2023. aug. 1. 16:09
 4/37 anonim válasza:
87%
Árufeltöltőnek találnak diákmelóst is, az jobban megéri nekik. Viszont ha elmész egy OKJ-ra nappalin, akkor mindjárt vállalhatsz diákmelót, plusz még szakmád is lesz. Ha okosan választasz, ösztöndíjad is a képzés alatt. Nézd meg, hogy a megyédben mi számít hiányszakmának, a munkaügyi központ tud ebben segíteni, sztem neten is fent van.
2023. aug. 1. 16:09
 5/37 anonim válasza:
97%
Szakmat kene tanulnod szerintem, mert egy érettségivel nem mész sokra... semmire..
2023. aug. 1. 16:10
 6/37 anonim ***** válasza:
29%

Tesco, Auchan,Meki? Spar? CBA? posta? Díjbeszedő?

EZEKRE a helyeykre legalább 10-20-szoros túljelentkezés van, diákmunkával jóval olcsóbbra jönnek ki!

2023. aug. 1. 16:16
 7/37 anonim ***** válasza:
83%

Írják bele valami kamu munkahelyet az önéletrajzodba, mittudomém, Tesco árufeltöltő 2018-2021-ig, a kutya nem fog utána nézni, tényleg ott dolgoztàl-e. De ha azt látják, otthon csezsed a rezet 6 éve, akkor sehova nem fognak felvenni.

Ha megkérdezik, miért nincs munkád, akkor meg kamuzz valamit, vagy írjál be külföldi munkahelyet, valamitm

2023. aug. 1. 16:23
 8/37 anonim ***** válasza:
89%
Vendéglátás! Szinte mindig keresnek embert, ugródeszkának tökéletes. Egész jól lehet vele keresni, bár sok benne a szürke pénz. Többnyire nem kötik végzettséghez, sima érettségivel itt a legkönnyebb elhelyezkedni. Olyan helyet keress, ahol legalább minimálbérre be leszel jelentve.
2023. aug. 1. 16:27
 9/37 anonim válasza:
35%
Nappalira már nem mehet, mert elmúlt 25 éves, így diákmunkára sem mehet. A nappali felnőttképzés teljesen más dolog. Esetleg 1-2 munkaerő közvetítőhöz elvihetnéd az önéletrajzod, illetve munkaügyin keresztül szoktak indítani tanfolyamot. Ugyan nem nagy szám és csak rész szakképesítést ad, de egy papírral több lenne és arra az időre is fizetnek egy kis pénzt.
2023. aug. 1. 16:29
 10/37 anonim válasza:
94%
MÁV, Meki, Tesco, BKV (fizetik a jogsi megszerzését a buszra), németes multik, ilyenek.
2023. aug. 1. 16:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!