Mitévő legyek? Teljesel el vagyok szomorodva. Szuleim sem tudnak segiteni.
26 eves srac vagyok, sehol nem kapok allast,naponta adok be oneletrajzot, se gyarban sehol nincs visszajelzes. Interjura behivnak de nem engem valasztanak. Munkanelkuli hivat.-nal mar voltam viszont nincs egy eves munkaviszonyom igy nem kapok tamogatast. 20 evesen lett meg az erettsegim egyetemre egyertelmuen nem vettek/vesznek fel es mar semmitteveseben elek tul sok ideje.
Szuleim mar nagyon nem tudnak segiteni, ok tartanak el,kajat adnak stb. Sehol nem talalok munkat ami nem vegzetseghez kotott. Nem akarok meg 2 evet varni, tudna valaki egy 8 oras munkat ajanlani erettsegivel?
Mellette jarnek esti kepzesre. TB, telom se..
Szuleim sem tudnak betenni sehova, penzben nem tudnak tamogatni. esetleg ennyi vessek veget?
6 ev mar tul sok ido, lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem kapok munkat nem tudok penzt keresni, nem tudom az elet celjaimat elerni.
Tesco, Auchan,Meki? Spar? CBA?
Jogsid van?
Érettségivel az összes fent említett állás szóba jöhetne. Csak lássák, hogy dolgozni akarsz?
posta? Díjbeszedő?
Írnék ezeknek a cégeknek, vállalatoknak. Csak be tudsz már menni valahova.
Tesco, Auchan,Meki? Spar? CBA? posta? Díjbeszedő?
EZEKRE a helyeykre legalább 10-20-szoros túljelentkezés van, diákmunkával jóval olcsóbbra jönnek ki!
Írják bele valami kamu munkahelyet az önéletrajzodba, mittudomém, Tesco árufeltöltő 2018-2021-ig, a kutya nem fog utána nézni, tényleg ott dolgoztàl-e. De ha azt látják, otthon csezsed a rezet 6 éve, akkor sehova nem fognak felvenni.
Ha megkérdezik, miért nincs munkád, akkor meg kamuzz valamit, vagy írjál be külföldi munkahelyet, valamitm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!