Milyen munkával lehet, összegyűjteni 5 éven belül 400.000.000 Ft- ot?
A multicégnek ahol dolgozom van ilyen mérlege. 4,5 milliárdos éves bevétel 400-500 milliós adózott eredmény. 3 telephellyel, 100+ fős állandó létszámmal.
1 embernek amúgy se kell 400 millió főleg nem 5 év alatt. Nincs olyan szituáció az életben amihez ennyi pénz kellene.
Magyarországon alkalmazottként sehogy, de még külföldön se nagyon. Átváltva az évente nettó 240 ezer dollár, aminek 300 felett a bruttója. Ehhez FAANG cégnél kell fejlesztőnek lenni vagy valamilyen top cégnél kell magas pozíciót betölteni.
Vállalkozással se egyszerű ahhoz egy jólmenő vállalkozást kéne kb örökölnöd.
Nem legálisnál is kb ugyanez a helyzet.
halivúdi színész
jól menő nyújorki ügyvéd
képzett profi emelemes
egy jó tréder
bármely profi vállalkozó
plasztikai sebész
maszek fogorvos
s milliónyi egyéb
Ennyit, kérdező?
Legfeljebb ha drogdíler vagy...... bár akkor több is lehet, ha élsz addig...
Becsületes munkával itthon (értsd nem adod el a leked), sehogy.
De ha Viktor Vezér sleppjébe tartozol, akkor az állami közbeszerzéseken keresztül nem lehetetlen....
Előző, ha egy korrekt cégnél szorgalmasan dolgozol, akkor évente kaphatsz egy ilyesmi csekket, ami csupán a "13. havi fizetés". Emellett a cég fizetheti az autódat, plusz havonta fizetést kapsz.
Ha ugyanazt a melót beleteszed az életedbe, amit ezek az emberek beletettek a sajátjukba, akkor neked is kényelmesen meglehet 5 éven belül az a 400 milla.
@19
Kinek mi jön be. :D :D :D
Én trader vagyok, nekem kényelmesen bejön ez a pénz öt éven belül azzal, hogy kinyitom a laptopot és kattintgatok.
Te meg seggekre koncentrálsz.
Kinek mire van igénye és gusztusa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!