Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen internetes munkával...

Milyen internetes munkával tudnék összegyűjteni egy új gépre?

Figyelt kérdés

A workstation-t használnám erre célra ami középkategóriás a mai viszonlatban, és egy jobbat akarnék venni helyette, viszont a mai áremelések melett, elkezdtem számolni mire költök.

Rengeteg számítógépem van, az egyik erősebb a másiknál, kb a leggyengébb a 2 processzoros 2x6 magos workstation 16gb-rammal+240gb-ssd, ezt cserélném egy z4-g4-re, emelett nagysávszélességű internettel rendelkezem.

Nem akarnék bányászni, vagy kiadni a gép memóriáját, inkább szaktudást igénylő munkába kezdenék. Csak nem tudom milyen irányba keresgéljek haszonszerzés céljából.

Napi 12 órát gépezek, amit haszonszerzéssel is eltölthetném.

Szóval milyen internetes munkával tudnék összegyűjteni egy új gépre?

2022. ápr. 27. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Szabadúszó programozó.
2022. ápr. 27. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Bele kezdtem játék programozásba de rádöbbentem hogy egyedül kevés vagyok. És pont arra gyűjtök hogy jobb gépem legyen a szoftveremhez.

Meg az offline tevékenység.

2022. ápr. 27. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy programozonak nem kell eros gep, a jatek programozas az mas tal teszta... Ha egy intellij ideat tudsz futtatni es kozbe youtubezni akkor mar minden adott ahhoz hogy programozo lehess
2022. ápr. 27. 11:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Van egy csomó drága számítógépem, és csak 1-et tudok használni egyszerre! Akarok egy új gépet, akarok egy célt amit elérhetek mert unatkozom. Ha spórolok vagy eladok ezt azt megvehetném, de nyúlhatok hitelhez is, vagy szimplán átrendezem a kiadásaimat, nem a cél elérése a lényeg hanem az út ahogyan azt elérem. Életcélt keresek, egy tevékenységet amivel kitölthetem a szabadidőm, de végelátható és kiszállhatok, ha meguntam.

Tehát egy tevékenységet végeznék számítógépen ahol előny az erős gép, és hasznom származik belőle, de nem 5-7 éves szoftver fejlesztés kiemelkedő technikumi szaktudással, hanem egy rövidtávú dolgot keresek.

Gondolkoztam weblapkészítésben, de túlkínálat van honlap fejlesztőkből, és a törvény annyira uralja hogy már hogy: kishaszon állat honlapfejlesztő és őstermelői vállalkozó igazolvány van, lassan a NAVnál!

Már azt is el tudom képzelni hogy vámolják a külföldi oldalakat!

Csak nem tudom mi van az interneten ami nem honlap, nem szoftver fejlesztés, és egyedül végezhető.

2022. ápr. 27. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Programozz appokat és softwaret, játékból nem fogsz megélni hacsak nem valami nagyon viral dolgot csinálsz.
2022. ápr. 27. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon "viral" dologba kezdtem, csak kevés vagyok. Ugyanis ps6, xbox lens, nintendo-dress, platformokra kezdtem el játékot írni legkorábban 2028-ra jön ki az új platform, és uhd 8k-ban dolgozom. De elötte jó lenne valami alternatív. Őszintén melyik volt az utolsó app amit édesanyád vett magának?

Az a korosztály a felhasználók kitevő része. De ha te csak a fejlesztést tudod ajánlani, ami helyett keresek egy megszakító tevékenységet, akkor köszönöm válaszod, de nem felel meg.

2022. ápr. 28. 06:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

:))

Kerdezo, nem ertem mit sir a szad, ha hulye vagy hozzamkert csinalod?

Alap dolgokkal kell kezdeni a jatek gyartast, flappy birdel meg hasonloval nem valami olyan komplexitasu dologgal amit soha a budos eletben nem fog a kis agyad megerteni.

Youtubeon ezer es ezer video van arrol hogyan gyarts jatekot miert nem nezed azokat az helyett hogy itt vered a nyalad?

Kicsit azt erzem mintha egy gyari munkas allna elo a vilag megvalto otletei hadaval...

2022. ápr. 28. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

+1 előzőnek

Kérdező, azon már gondolkoztál hogy elmész dolgozni, mint a normális emberek, ha már látszólag semmilyen "internetes munkára" nem vagy alkalmas?

2022. ápr. 28. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!