Az interneten található recepteket lehet legálisan összegyűjteni és mondjuk egy könyvben kiadni? Vannak szerzői jogok?
Hogyne lenne szerzői jog. Vagy úgy gondoltad össze lopnád mások leírásait??
Első: még egy rántottánál sem mindegy mit hogy csinálsz, hát még egy bonyolultabb ételnél!? Nem, egyáltalán nem csinálja ugyanúgy mindenki az ételeket.
#2 Nem így van, felesleges ezzel foglalkozni, még a bíróság is kiröhögne érte, na meg ki lenne az, aki pont azt a könyvet veszi le a polcról a boltban, és keresi a saját receptjét, amit talán már 8 éve írt ki a netre? :D
Aki a neten megoszt, éljen a tudattal, hogy ellopják azt. A net nem arról szól, hogy mindenki legális úton szerezzen meg onnan dolgokat, ezt most tanuld meg #2.
Ráadásul a net után meg ki a fene vásárolna receptkönyvet, ez is igaz. : )
Na, megyek is, és feljelentem a k*cs*g*t, aki ugyanolyan színű hattyút origamizott össze, mint amit én kiposztoltam a facebookon kettő és háromnegyed éve! :D
Hüüülye...
"A net nem arról szól, hogy mindenki legális úton szerezzen meg onnan dolgokat, ezt most tanuld meg #2. "
Engem te ne oktatgassál ki! Köszi.
Amúgy meg hajrá kérdező, add ki azt a könyvet, lopj össze hozzá sok receptet és már képet is. Ha van egy csepp eszük az eredeti tulajoknak akkor jól megütöd a bokád, de sebaj. Majd védekezz azzal, hogy a gyakorikerdeseken azt mondták nem lesz baj! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!