Állásinterjún bruttót vagy nettóról érdemes beszélni?
Figyelt kérdés
Mit illetve mire érdemes figyelni interjún,és miről fontos beszélni?2023. júl. 27. 11:12
1/22 anonim válasza:
Mindig minden esetben csak és kizárólag bruttóról szabad tárgyalni.
2/22 anonim válasza:
CSak bruttóról lehet szó, a nettó nagyon sok mindentöl függ, azonos bruttó mellett lehet akár egyharmadnyi eltérés is
3/22 anonim válasza:
Nettóról a szürke/feketemunkás prolik körében szokás.
5/22 anonim válasza:
A te igényed nyilván nettó, de a HR-es nem tud számolni, szóval neked kell kiszámolni, ahhoz mekkora bruttó tartozik.
6/22 anonim válasza:
Én szoktam kérdezni, hogy nem baj, ha nettóban mondom. Eddig nem volt.
Persze ehhez tartozó bruttóhoz ragaszkodom utána.
7/22 anonim válasza:
Bruttóról természetesen.
5-ös a HR-es nem tudja milyen adókedvezményekre vagy jogosult.
8/22 anonim válasza:
#7: már hogyne tudná? ahogy a berigényt, úgy a gyerekeid számát is megkérdezheti.
A cég nettó összeget utal az alkalmazottnak, szóval szerintem jogos elvárás lenne a bertárgyalást lefolytató alkalmazottal szemben, hogy tudjon használni egy online kalkulátort.
Neadjisten legyen egy saját excel táblája hozzá...
9/22 anonim válasza:
Egyértelműen bruttó, erre alapozd az igényeidet.
10/22 anonim válasza:
Bruttó, de nem a világ vége ha nettót mondasz.
Előső munkahelyem keresésekor mindenhol nettó összeget mondtam és ugyan úgy több helyről kaptam ajánlatot ITn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!