Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek érdemes elmenni...

Szerintetek érdemes elmenni ugyan annak a cégnek az állásinterjújára egy évvel később?

Figyelt kérdés

Tavaly voltam a budapesti Boschnál egy pénzügyi pozíción interjún. Én akkor nagyon jónak éreztem a szereplésemet, viszont tekintve, hogy kb 200 önéletrajz futott be arra a pozira így végül nem lepődtem meg, hogy nem engem választottak. Azóta 1 évet dolgoztam egy másik cégnél, viszont még most is a Boschoz vágyom (korábban az egri Boschnál voltam gyakornok és szerettem a céget, csak nem volt üresedés ezért el kellett mennem akkor) Szerintetek érdemes megpróbálnom megint jelentkezni a meghirdetett pénzügyi pozícióra, (kicsit hasonlít a tavalyihoz) vagy nem? :/

Van olyan ismerősöm aki mindig úgy áll hozzá, hogy ha egyszer nem ő kellett, akkor mostmár biztos nem menne oda.

2023. febr. 15. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Itt büszkeségnek nincs helye, nem erről szól.
2023. febr. 15. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Van olyan ismerősöm aki mindig úgy áll hozzá, hogy ha egyszer nem ő kellett, akkor mostmár biztos nem menne oda."

Ez nettó baromság. Nem lehet tudni, hogy miért nem téged választottak, miért sértődnél meg olyanért, amiről azt sem tudod, hogy hogyan is történt?

Egyébként meg pénz beszél, kutya ugat, ez nem az ÖTYE-klub, hanem munkahely.

Én egy cégnél 3 hónapon belül három különböző interjún voltam, mire felvettek. Volt nekem is olyan ismerősöm, aki mondta, hogy vele is ezt csinálták, és harmadikra meg közölte, hogy már kétszer volt, el tudták volna dönteni, hogy kell-e ő oda vagy nem, vele ne szórakozzanak, és nem is ment be interjúra. Én ezt sem igazán értettem. Hatalmas multi cég, különböző pozíciók, különböző főnökök. Naná, hogy meg akar nézni a másik főnök is, hiába mondta a HR, hogy jó vagyok.

Amikor felvettek, utána mondta is a főnököm, hogy neki mondta a másik főnök (aki előtte elutasított), hogy engem mindenképpen hallgasson meg, mert jó vagyok. Kérdés, hogy neki miért nem voltam elég jó. Szerintem egyébként azért, mert férfit vett fel, és ők azért mindig előnyt élveztek itt.

2023. febr. 15. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdemes
2023. febr. 15. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!