Állásinterjú végén milyen kérdéseket érdemes feltenni?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, ha nem kérdezek azt hiszik nem érdeklődöm.
Eddig az tűnik jó tanácsnak, hogy pl futó projektekről kérdezzek vagy a vállalati kultúráról.
Kerüljem az olyan kérdést ami egy Google-kereséssel megválaszolható.
2023. márc. 19. 13:28
1/4 anonim válasza:
Én közben szoktam kérdezgetni,mindig ami épp eszembe jut. Aztán a végén elmondom h menet közben megkérdeztem mindent.
2/4 anonim válasza:
Én is leginkább közben kérdezek a pozícióval kapcsolatban, megkérem mutassák be miből áll egy nap, milyen fejlődési és előrelépési lehetőségek vannak, milyen az iroda, mekkora a csapat. A végén általában HR átveszi a szót és már csak pénzügyekrol van szó.
3/4 anonim válasza:
Mégis mit, ami érdekel a pozícióval vagy a munkáltatóval kapcsolatban.
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg az interjúztatókat, hogy ők mióta dolgoznak a cégnél, és hogyan érzik magukat. Ha személyes vagy videóinterjú, ebből sok mindent le lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!