Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú végén milyen...

Állásinterjú végén milyen kérdéseket érdemes feltenni?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, ha nem kérdezek azt hiszik nem érdeklődöm.

Eddig az tűnik jó tanácsnak, hogy pl futó projektekről kérdezzek vagy a vállalati kultúráról.

Kerüljem az olyan kérdést ami egy Google-kereséssel megválaszolható.

2023. márc. 19. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Én közben szoktam kérdezgetni,mindig ami épp eszembe jut. Aztán a végén elmondom h menet közben megkérdeztem mindent.
2023. márc. 19. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is leginkább közben kérdezek a pozícióval kapcsolatban, megkérem mutassák be miből áll egy nap, milyen fejlődési és előrelépési lehetőségek vannak, milyen az iroda, mekkora a csapat. A végén általában HR átveszi a szót és már csak pénzügyekrol van szó.
2023. márc. 19. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Mégis mit, ami érdekel a pozícióval vagy a munkáltatóval kapcsolatban.
2023. márc. 19. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg az interjúztatókat, hogy ők mióta dolgoznak a cégnél, és hogyan érzik magukat. Ha személyes vagy videóinterjú, ebből sok mindent le lehet szűrni.
2023. márc. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!