Csak szerintem jobb sokkal hó végén kapni fizetést?
Figyelt kérdés
Előző munkahelyemen mindig hó végén kaptunk fizetést, a mostaninál pedig a szokásos 10-ig jön. 25-én már mindig az az érzésem, hogy mindjárt jön a fizetés, közben még kell várni egy fél hónapot.2023. júl. 25. 10:46
1/30 anonim válasza:
teljesen mindegy, mert ugyanúgy havonta kapod.
ha az az egyszeri 10 nap számít meg mindig ami munkahelyváltaskor volt, akkor valamit nagyon elrontottál.
2/30 anonim válasza:
Az égvilágon semmi jelentősége nincs.
3/30 anonim válasza:
Nekem ilyen ilyen érzésem volt, mikor 10-én kaptam, mintha soha nem akarna megjönni…hó utolsó napján nekem is jobb érzés.
4/30 anonim válasza:
Nem mindegy? Megkapod így is - úgy is. Vagy napról napra élsz?
5/30 anonim válasza:
Teljtesen tök mindegy. Bízom benne hogy értelmes ember nem fizetésről fizetésre él, ergó zéró jelentősége kellene hogy legyen.
7/30 anonim válasza:
#5 már nem azért, de téli hónapokban 100 ezres gázszámla mellett nekem is volt, hogy koppra jöttem csak ki a majdnem félmilliós nettó fizumból…20% feletti infláció mellett hidd el nekem, nagyon sokan élnek hónapról hónapra. Igaz én ezt megoldottam pluszbevétellel, de azt hagyjuk.
8/30 anonim válasza:
#7: Ez azt jelenti, hogy hiába van nettó fél milliós jövedelmed, semmi megtakarításod nincs, amihez tudnál nyúlni ilyen esetben.
9/30 anonim válasza:
#8 na ne, Sherlock, ezt mind magadtól következtetted ki? xd Az infláció előtt még volt millió felett, aztán szépen elfogyott, ahogy egyre drágább lett minden. Félmillió nettó már nem elég megtakarításhoz.
10/30 anonim válasza:
Dehogynem elég, a fele is. Bármennyiből lehet megtakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!