Mi véleményetek a külföldi kiköltözésről, megéri kiköltözni egy másik országba hosszú távra, és ott építeni a saját jövőnket?
Egyre több ismerősöm hagyja itt Magyarországot, hogy külföldön egy új életet kezdjen. Ausztria, Németország, Hollandia, Írország mennek minden fele a magyarok, vannak akik jónyelvtudással mennek, de olyanok is akik épp csak beszélik valamennyire. Nekem is megfordult a fejemben, hogy kipróbálom a külföldi életet.
Itt maradtok az országba, vagy ti is egy másik országba képzelitek el magatokat?
Dolgoztam nagy multinál, nekem elég volt abból a merevségből, bürokráciából, ami ott ment, meg abból, hogy seggnyalással jobban előre tudtál jutni, mint valós munkával.
Részemről inkább maradok a 85 ezernél, mert cserébe teljesen rugalmas minden, semmi stressz, totál nyugis meló, itthonról. Nekem így 40 fölött ez már többet ér, mint pusztán a pénz.
USA ?
:D
Mit melóznál?
Mezőgazdaság vendéglátás vagy szerencsejáték?
Az USA legnagyobb része kb pont olyan mintha Zalába levinnéd
A fővárosunk Szervita tér környékét, és kitágítanád az egészet a százszorosára meg körbe hozzáadnád a tengerpartot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!