Svájcba szeretnék költözni pár évre hogy spórolhassak és hogy pénzt gyűjthessek Albérlet árak? Diplomások fizetése? Munkavállalási feltételek? Diploma elismertetése? Hogy mennek ezek?
Az a tervem hogy majd kiköltözök svájcba pár évre hogy majd vissza térjek Magyarországra ahol saját válalkozásba kezdhetek az ott megszereztt pénz segítségével.. KÉRDÉSEIM TŐ MONDATBA FOGALMAZVA::
vegyész vagy jogi diplomával hogy megy ott az állás foglalás? Gondolom magyar létemre nehezebben mint egy svájcinak olvastam hogy eléggé nehezen mevy ott a diploma elismertetése vagy talàn egy technikusi okj- vel többre lehet ott vinni? .. menyit keres ott egy diplomás? Kb..,,, német nyelvtudásom az folyamatban van úgy hogy az nagyon nem lesz gond.. ÉS hogy hogy mennek az albérletes dolgok mijen nehéz ott találni albérletet nekem a legkisebb is jó lenne kb 350-400CHF-ért svájcba minden eléggé drága de a fizetés se valami kicsi. Szerintetek diplomás fizetéssel férre tudnék tenni havi kb 5000CHF-t??? Alap életet élnék csak a minimum dolgok semmi extra költekezés csak az ami kell! 2-3 év kintlétre gondoltam aki tudna valami tanácsot, tapasztalatot akármit írni az ottani dolgokról vagy hasznos infó lehet számomra azt meghalgatom és előre is köszönöm!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!