3 millió havi bevètelből milyen èletszínvonalat lehet biztosítani?
Mi értelme ennek a posztnak?
Ha kamuzol, akkor csak szítod a hangulatot és trollkodsz.
Ha pedig tényleg ennyit keresel, akkor valami lelki nyomorék lehetsz, hogy egy anonim oldalon próbálsz flexelni a pénzeddel.
33-as, szerintem ne szóljuk le. Nagyon fontos a vizualizáció, még akkor is, ha köze sincs a valósághoz. Ilyen időpontban a legjobb helyretenni a dolgokat. Pl ha még csak a képzeletében létezik a havi 3 millió, akkor most kell helyretenni a dolgokat, mi az a beállított életszínvonal, ami hosszútávon fenntartható ebből.
Amúgy nem lehetetlen a 3 millió, bár én még csak 2-nél tartok, de fel kellett készülnöm még a pár százezres szintemen erre, hogy ne azonnal csődbe vigyem magam.
Ezzel a stilussal boven a kerdezo ala lovod be magad. Ezt így ne.
Ez egyebkent erdekes, en sosem voltam valami strategikus a sajat penzugyeimmel, es nem is ez volt az ami meghozta az attorest. Ha nagy a bevetel, konnyu jol elni es felretenni, ha nem vagy teljes orult herdalo. Ha pedig nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!