Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 millió havi bevètelből...

3 millió havi bevètelből milyen èletszínvonalat lehet biztosítani?

Figyelt kérdés
Ennyit keresek a cègemmel 1 hónapban. Nagyon kezdő vállalkozó vagyok úgyhogy nem vagyok tisztába vele hogy milyen életszínvonalon lehet ilyen bevètellel gazdálkodni. Pl az ennyi bevètelből oké hogy minden hónapban több márkás ruha vásárlása minden 2.hónapban nyaralás.

2023. jún. 30. 22:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
52%
Beleférne. De egy kezdő vállalkozást nem lehet otthagyni 2 havonta
2023. júl. 1. 19:04
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme ennek a posztnak?

Ha kamuzol, akkor csak szítod a hangulatot és trollkodsz.

Ha pedig tényleg ennyit keresel, akkor valami lelki nyomorék lehetsz, hogy egy anonim oldalon próbálsz flexelni a pénzeddel.

2023. júl. 2. 12:00
 33/35 anonim válasza:
33%
🥱🥱🥱🥱🥱 megjött a csóringer hazudozó. 3 milla, ja persze, és ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában, hogy mire elég, meg milyen életszínvonalat lehet belőle fenntartani. Na mutasd a bankszámládon a bejövő 3 millát, úgyse fogod, mert egy szánalmas hazug csöves vagy.🤡
2023. júl. 3. 09:42
 34/35 anonim ***** válasza:
68%

33-as, szerintem ne szóljuk le. Nagyon fontos a vizualizáció, még akkor is, ha köze sincs a valósághoz. Ilyen időpontban a legjobb helyretenni a dolgokat. Pl ha még csak a képzeletében létezik a havi 3 millió, akkor most kell helyretenni a dolgokat, mi az a beállított életszínvonal, ami hosszútávon fenntartható ebből.

Amúgy nem lehetetlen a 3 millió, bár én még csak 2-nél tartok, de fel kellett készülnöm még a pár százezres szintemen erre, hogy ne azonnal csődbe vigyem magam.

2023. júl. 3. 10:50
 35/35 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel a stilussal boven a kerdezo ala lovod be magad. Ezt így ne.

Ez egyebkent erdekes, en sosem voltam valami strategikus a sajat penzugyeimmel, es nem is ez volt az ami meghozta az attorest. Ha nagy a bevetel, konnyu jol elni es felretenni, ha nem vagy teljes orult herdalo. Ha pedig nem, akkor nem.

2023. júl. 3. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!