Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi embernek van most...

Mennyi embernek van most félretéve legalább 1,5 millió Ft-ja arra az esetre, ha valami baj történne vele?(tényleg csak erre a célra és nem a lakás vagy nyaraláspénz beleszámolásával)

Figyelt kérdés

Mondjuk ha leég az albi/lakás vagy munkanelküli lesz az ember, vagy meg kell segíteni egy barátot/családtagot, vagy egészségügyi baja akad, vagy meg kell javítani valamit (stb.).

Természetesen ezt egy hozzáférhető formaban - szóval aki azt a penzt szamolná ide amiből részvényeket vásárolt, vagy valamilyen ingós-ingatlan vagyont (amit értékesíteni kell ha pénzre van szükség) az ne tegye.

2021. júl. 11. 08:53
A kérdező szavazást indított:
Nekem egyedülállóként van ennyi pénzem
Egyedülállóként nincs ennyim
Párkent/családként van legalább ennyink
Párkent/családként nincs ennyink
48 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem itt az átlag 15 millió félretett pénz körül mozog,legalább bruttó 800 ezres fizetéssel
2021. júl. 11. 09:18
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
#1 én is így gondolom, furcsa is lenne, ha az üzlet/pénzügyek kategóriába a 150 nettót kereső prolik írogatnának többségben.
2021. júl. 11. 09:34
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Igazából félrevisz, hogy pénzügyi kategóriát nem a szegény emberek olvassák, hanem akik figyelnek a pénzügyeikre és van pénzük. Úgy mint a divat kategóriában azok vannak, akiknek fontos a divat, az öltözködés. "A gazda szeme hízlalja a jószágot." Amire figyelünk az rendben van, vagy rendben lesz, amit elhanyagolunk az nincs.
2021. júl. 11. 09:51
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

"Igazából félrevisz, hogy pénzügyi kategóriát nem a szegény emberek olvassák, hanem akik figyelnek a pénzügyeikre és van pénzük."

Azért erre pont ezen az oldalon találhatsz rohadt sok ellenpéldát.

2021. júl. 11. 09:55
 5/18 A kérdező kommentje:

Termeszetesen, ha olyan kategóriában tenném fel a kérdést ahol sűrün panaszkodnak minden szarságra (most képzelje el mindenki a kedvencét) szerintem jóval változnának az arányok, csak azokba meg nem illene igazán.

Sőt ott még felre is ertenék, mert a "család" kategóriában igennel szavazna valaki a "másodunokatestvérének unokájának sógornőjére" hivatkozva.

2021. júl. 11. 09:57
 6/18 A kérdező kommentje:
Es a család kategória alatt az egyik választható opciómra gondolok, nem a gyakoris kategóriára.
2021. júl. 11. 09:58
 7/18 A kérdező kommentje:
Ja és ezzel nem a szerényebb anyagi körülmenyek között élőket akarom a sáeba taposni, most nekem sincs ennyi pénzem (de remélem lesz).
2021. júl. 11. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

"az üzlet/pénzügyek kategóriába a 150 nettót kereső prolik írogatnának többségben."

Pedig azok írnak. Aki ért hozzá azt elkergetik. Én statikus vagyok és nem válaszolok az Otthon kategóriában mert általában 0%-a lepontoznak és lehülyéznek, mert nem úgy van.

2021. júl. 11. 10:46
 9/18 anonim ***** válasza:
99%

Az otthon kategóriában én is így jártam. Kivitelezésben dolgozom, látok ezt-azt. :D

Fixen tartunk 1,5-2 millió forintot a számláinkon vésztartalékként. Ez nem arra van szánva, hogy bármire is elköltsük. 1,5-2 között ingadozhat, az nem zavar, de én úgy alszom nyugodtan, ha 1,5 alá nem megy.

2021. júl. 11. 11:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem viszont hogyha így van akkor miért lett lepontozva 1-es válasz,viszont a 2-es felpontozva
2021. júl. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!