Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi embernek van most...

Mennyi embernek van most félretéve legalább 1,5 millió Ft-ja arra az esetre, ha valami baj történne vele?(tényleg csak erre a célra és nem a lakás vagy nyaraláspénz beleszámolásával)

Figyelt kérdés

Mondjuk ha leég az albi/lakás vagy munkanelküli lesz az ember, vagy meg kell segíteni egy barátot/családtagot, vagy egészségügyi baja akad, vagy meg kell javítani valamit (stb.).

Természetesen ezt egy hozzáférhető formaban - szóval aki azt a penzt szamolná ide amiből részvényeket vásárolt, vagy valamilyen ingós-ingatlan vagyont (amit értékesíteni kell ha pénzre van szükség) az ne tegye.

2021. júl. 11. 08:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam mindenkit
2021. júl. 11. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl sokaknak:

[link]

2021. júl. 11. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Nekünk szinte minden megtakarításunk be van fektetve... a totál teljesen likvid pénzösszeg a folyószámlán kívül fix de az kevesebb mint másfél millió forint.

Én ugy gondolom hogy egy embernek az életében nagyon kevés olyan helyzet adódik amikor RÖGTÖN kell másfél millió.... pláne úgy hogy azt nem tudja 2-3 nappal korábban :)

Amennyiben tudod, akkor pedig nem szükséges ilyen összeget likvidtartaléknak fenntartani... had dolgozzon amíg alukálok...

2021. júl. 12. 16:10
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
13as vagyok es koszi a lepontozoknak. Csak valaszoljatok arra hogy miert nem hasznos a valaszom.... mert nem naprol napra elek mint ti? Vagy mi a problema?
2021. júl. 13. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Nem biztos, hogy mindenki egyetért azzal, hogy nem kell azonnali likvid tartalék...
2021. júl. 14. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jelenleg nincs hosszú munkanélküliség után és az ismerőseim legalább felének sincs, főleg a vírus miatti lezárások miatt.
2021. júl. 14. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Lehet le leszek pontozva de ez a pénz a mai világban semmi.

Na meg önmagában a 1,5 millió semmit nem jelent. Van akinek van de nincs is töb, van akinek ez fél évi megtakarítás. MEg van amikor sokkal több van másokr meg egy felújítás, vásárlás esetén lenullázza magát az ember.

2021. júl. 14. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

"furcsa is lenne, ha az üzlet/pénzügyek kategóriába a 150 nettót kereső prolik írogatnának többségben"

Szintén le leszek pontozva, de erre az oldalra alapból prolik írogatnak nagy többségben, miért ez a kategria lenne kivétel :D

2021. júl. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!