Milyen életszinvonalon lehet élni bruttó 2 millió forintés fizetésből?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 20:16
3/17 anonim válasza:
Nem mindegy neked? Sosem fogsz ennyi pénzt keresni havi szinten.
4/17 anonim válasza:
Ki lehet jonni belole ha esszel koltekezel es ehhez jon meg a home office tamogatas plusz ceges auto. Mondhatni egy atlagos fizu 2-3 ev tapasztalattal pl medior fejlesztokent. 1 ev mulva viszont erdemes elkezdeni nezelodni ha beragadnal a jelenlegi bersavba.
5/17 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mennyi a kiadasod. En pl. ugyanugy elek belole, mint mikor 800 brutto volt, csak most tobbet tudok befektetni.
6/17 anonim válasza:
Ha a párod is hasonló keresettel rendelkezik, akkor szerintem meg fogtok élni ennyiből. Mi is hasonlóan keresünk (IT), emellett a babavárót és a fizetésünk jelentős részét jól fektettük be, így bejön még némi plusz passzív jövedelem a fizetés mellé.
7/17 anonim válasza:
Attol fugg mennyi ideig kapod. Azt latni kell hogy egy budai lakas ara meg igy is 10-20 ev munka...
8/17 anonim válasza:
Nyomorogni is kevés.
Ennyiből nem lesz medencés nyaralód Tihanyban.
9/17 anonim válasza:
#7 és ki a 3,14csa akar Budára költözni egy túlárazott és túlméretezett lakásba?
10/17 anonim válasza:
Ez a pénzt elég arra, hogy tisztességes életet élj és ne legyenek napi anyagai gondjaid. Én közel ennyit keresek, de azért ugyanúgy meg kell fontoljam, hogy mire költsek és mire ne. Panelben lakom, fizetem a lakáshitelem, telik évi pár külföldi útra, tudok rendszeresen félretenni, de kb ennyi. Nagy luxusra azért ez messze nem elegendő. Pl. egy normális új építésű lakás vagy ház nekem is csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!