Milyen életszinvonalon lehet élni bruttó 2 millió forintés fizetésből?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 20:16
11/17 krwkco válasza:
"Milyen életszinvonalon lehet élni bruttó 2 millió forintos fizetésből?"
Bruttó fizetésből nem lehet megélni. Csak azt fordíthatod megélhetésre, amit "kézhez kapsz".
A kérdésből is látszik, hogy semmi közöd nincs ehhez a helyzethez, mert akkor a nettót említetted volna. Szóval nem érdemes ezen töprengened.
12/17 anonim válasza:
Bőven elég jól meg lehet élni most is ennyiből, vastagon átlag felett.
Nyilván kérdés, kinek mik az igényei
13/17 anonim válasza:
Hát én br 1.8at keresek, alapvetően nem lenne rossz, de most hogy a feleségem itthon van a lányunkkal, azért ebből nem lehet virgonckodni.
14/17 anonim válasza:
Mi ketten keresünk ennél kicsivel kevesebbet feleségemmel, van egy kisfiunk is, kb semmin sem sprórolunk, évi többször nyaralunk, és a megtakarításaink is folyamatosan nőnek. Szerintem mindenre elég, amire van értelme költeni.
15/17 anonim válasza:
Végre valaki, akinek el is hiszem, amit írt.
Persze, hogy elég minden értelmesre :D sok a bohóc itt.
16/17 anonim válasza:
15-ös ez nem igaz. Tudod itt mindenki bruttó 30 milliót kereső senior fejlesztő. KAPPA
17/17 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom...sosem lesz annyi a fizetésem. De az biztos, hogy én nagyon jól el lennék belőle és nem költenék el sokkal több pénzt havonta mint most, de legalább látnám a reményt a családalapításra, saját ingatlanra és valami normális autóra. Mindezt értelmes képesítéssel rendelkező, rendesen dolgozó emberként írom, és nem olyan vagyok aki alkalmi szir-sz.ar munkákból akar megélni. Úgy érzem hiába tanultam, mert bár kijövök a fizumból, de annyit nem tudok eltenni, hogy tudjak haladni az életben. A párommal csak úgy elvagyunk, nem fázunk és nem éhezünk, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!