Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 millió havi bevètelből...

3 millió havi bevètelből milyen èletszínvonalat lehet biztosítani?

Figyelt kérdés
Ennyit keresek a cègemmel 1 hónapban. Nagyon kezdő vállalkozó vagyok úgyhogy nem vagyok tisztába vele hogy milyen életszínvonalon lehet ilyen bevètellel gazdálkodni. Pl az ennyi bevètelből oké hogy minden hónapban több márkás ruha vásárlása minden 2.hónapban nyaralás.

2023. jún. 30. 22:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
31%

Én amire figyelnék az az életszínvonal infláció, azaz többet keresel és többet is költesz. Az igazság az hogy kb bármennyi pénzt el lehet verni akármennyire is soknak tűnik.

Én a felét mindenképpen valamilyen formába befektetném relative biztonságos dolgokba, mert nem biztos hogy mindig jól fog menni a biznisz és veled is bármi történhet szval pikk-pakk elzáródhat az a pénzcsap.

A többi részéből élhetsz kényelmes életet, vehetsz egy kellemes méretű jó helyen lévő lakást(ami félig-meddig még befektetés is). Ha kell autó akkor tudsz lízingelni egyet, én prémium kategóriát fizetnék maximum mert egy autó óriási veszteség egyébként. De őszintén nekem pl nincs autóm mert BPn elvagyok nélküle, ha nagyon kell akkor bérelek olyat amilyet akarok.

Mi számít “márkás ruha” nak? Adidas? Ralph Lauren? Versace?

Személy szerint én nem mennék itt se a sima prémium(pl ralph lauren, lacoste stb.) fölé, mert itt megkapod a legjobb minőséget, fölötte már csak a márkanévért fizetsz és fölösleges irigységet kelt másokban. Ilyenekből 2 havonta szerintem belefér.

Nyaralás meg attól függ hogy mennyit költesz. Elmehetsz nyaralni 200 ezerből meg több millióból is. Ha 2 havonta mondjuk elmész 400-500 körülből nyaralni az szerintem rendben van.

2023. júl. 1. 00:30
 12/35 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem tudod, ide a lóvét, megmutatom mire elég.
2023. júl. 1. 00:34
 13/35 anonim ***** válasza:
93%
Uhum, kezdo vallalkozo hirtelen tiszta 3 millat csinal mikozben fogalma sincs az eletrol. Hiheto.
2023. júl. 1. 00:37
 14/35 anonim ***** válasza:
94%
4-es vagyok. vállalkozó vagyok és sok másik vállalkozót ismerek, de olyat egyet sem, aki kezdőként nettó 3 millát keresett. kivéve, ha mondjuk orbán rokona, de akkor meg nem a gyakorin kérdezget hülyeségeket. ennyi ésszel 20 forintot nem keresnél vállalkozóként, troll kérdésnek meg nagyon gagyi.
2023. júl. 1. 01:14
 15/35 anonim ***** válasza:
95%

Két vállalkozásom van, nemzetközi szinten a szakmában mindkettő jól teljesít. Kezdőként, hacsak nem valami csókos üzletbe vagy egyéb anomáliába csöppentél, ritkán lesz 3 millió havid belőle, főleg ha olyan fogalmatlan vagy, hogy azt sem tudod mi fán terem a pénz, és szmájlikat spamelve hitelteleníted magad.

Amennyiben valós a kérdés/problémafelvetés, úgy logikus lenne először elintézned a lakhatási ügyeket, erre pár hónap spórolás után lakáshitel, majd lakásvásárlás. Ezt követően ismét gyűlni kezd a pénz nagy ütemben, amiből felújítás, bútorozás, majd egyéb ingóságok beszerzése. Ha kb. 1-2 év alatt megvan a kényelmes középosztályi élet, és még kitart a szerencséd, akkor jöhet a drágább ruhatár, utazgatás, és azért legalább a bevétel felének a befektetése. Hitel törlesztés amint lehet. Aztán a maradék diverzifikált befektetése abba ami neked vonzó, eddigre már képben leszel hogy mi hogy teljesít, szeretsz-e ingatlanokkal foglalkozni, vagy jobban fekszik a tőzsde, stb. Mondjuk egy 400-500 milliós vagyonnál (ami ezek szerint neked kb. 10 év) már van annyi tőkéd hogy családdal is fenn tudd tartani ezt az életszínvonalat, ott elgondolkodhatsz hogy kiszálj, vagy hogyan tovább.

Nekem is kb ez a cél úgy 40 éves koromra. Aztán meglátom.

2023. júl. 1. 01:47
 16/35 47. ***** válasza:
100%
Szeptemberben, ne felejts majd suliba menni.
2023. júl. 1. 02:41
 17/35 anonim ***** válasza:
89%
nem mindegy? neked úgy sem lesz soha ennyid.
2023. júl. 1. 04:34
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
Olyat sem hallottam még, hogy valaki havonta kiveszi az osztalékot a cégéből (és közben fogalmi zavarban van, mert bevételnek hívja). Ha meg munkabérként veszi ki, jó nagy lúzer, mert a gatyája is rámegy a járulékokra.
2023. júl. 1. 05:27
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Ennel tobbet keresek, de pld nekem amiota a fizetesem elhagyta az 500.000 ftot azota minden honapban tudok felre tenni. Ha az eletszinvonalat nem inlfalodott a fizetesed emelkedesevel akkor te is tudsz felre tenni. A szomoru inkabb az hogy ilyen magas fizetessel is evekig kell dolgozz ha lakast/hazat akarsz venni budapesten
2023. júl. 1. 06:08
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
Én ugyan csak 2-2.5 M Ft nettót keresek, szóval hozzád képest csóró vagyok, de mondhatni, kB havi 300 max, amiből megélek (autót, mobil, internet, albérletet a cégem fizeti), a többi nyugdíjmegtakaritas, egészségpénztár, befektetés. A kérdésedre szerintem a válasz attól függ, mekkora ez életszínvonalad inflációja. Ha azonnal márkás ruhák, utazasok, új albérlet, esetleg egy új ház, új autó, stb felé fordulsz, akkor nyilván el lehet költeni és az a végeredménye, hogy nem sok a havi 3 millió, szóval nehéz erre válaszolni. De alapvetően ha el kell költeni feltétlen, akkor nyilván sokkal jobban élhetsz, mint az átlag.
2023. júl. 1. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!