Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 millió havi bevètelből...

3 millió havi bevètelből milyen èletszínvonalat lehet biztosítani?

Figyelt kérdés
Ennyit keresek a cègemmel 1 hónapban. Nagyon kezdő vállalkozó vagyok úgyhogy nem vagyok tisztába vele hogy milyen életszínvonalon lehet ilyen bevètellel gazdálkodni. Pl az ennyi bevètelből oké hogy minden hónapban több márkás ruha vásárlása minden 2.hónapban nyaralás.

2023. jún. 30. 22:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből úgy tűnik a kérdező valami kezdő egyéni vállalkozó.

Ha ez a bevétel valamilyen alvállalkozói munkából származik, akkor azt javaslom kezdj el valóban vállalkozni és saját ügyfeleket keresni nagyon gyorsan!

Ez a pénz pedig nyilván elég egy átlagos EU eletszinvonalu életre.

De, ha ennyit kiveszel havonta, akkor legalább 3* ennyit meg kell hozzá termelned. Különben hamar bedől a vállalkozás.

2023. júl. 1. 07:15
 22/35 anonim ***** válasza:
80%

A márkás ruha mit determinal ? Mi ennyiből élünk két gyerekkel, bevallom nem foglalkozom a márkás ruhákkal, de ennyiből fenntartható egy család , egy ház jó állapotban, 2 autó (egyik se prémium) , 2 motor, és a nyári nyaralások és egy olcsóbb valami télen.

Kb így, ennyiből igazán nagy megtakarítás nem realizálható, kacsalabon forgó palota nem lesz.

2023. júl. 1. 07:20
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

“ Kb így, ennyiből igazán nagy megtakarítás nem realizálható”

Már hogy a pcsába ne, csak ahogy előbb már írták, ez az életszínvonal infláció. Mikor a fizetéseddel párhuzamosan nőnek az igényeid is és ugyanúgy koppra jössz ki hónap végén, mint negyedekkora fizuból. Mert nem a 10 ezres ruhát veszed meg, hanem a 40 ezrest, nem Horvátba mész nyaralni, hanem Balira stb. Nyilván nem kötelező nagy házat, több autót/motort fenntartani és minden évben milliós nyaralásokra járni, akkor félre tudnátok tenni, van, aki 400 ezerből is tud és van, aki milliókat is egyből eltapsol, ez hozzáállás kérdése. Csak megint más kérdés, hogy ha már van ház, autó, nyaralások, jó életszínvonal, akkor mi a francnak kéne nagy megtakarítás, nincs értelme kotlani a pénzen úgy, hogy közben nem is “éltek”. Bár én ennyi pénzből inkább vennék újabb ingatlanokat, vagy bármit, ami passzív jövedelemforrás, aztán idővel márdolgozni se kéne :D

2023. júl. 1. 07:51
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

#9 igen jobban tudom te verébarcú.

Kezdőként senki sem keres nettó 3 milliót, mese habal. Nekem megvan a havi 2m, soha nem kellett megkérdezem senkit, hogy ez mire elég és mire nem. Gyenge troll vagy aki nettó 400at se keres

2023. júl. 1. 08:12
 25/35 anonim ***** válasza:
Ev. bevételét jövedelemként kezelni nem biztos, hogy fogalomzavar, de a jó pénzkezeléshez semmi köze, az tény.
2023. júl. 1. 08:14
 26/35 anonim ***** válasza:

23: értem én az életszínvonal inflációt. Ezért is csak addig vezettem le, hogy "családi ház, jó állapotban".

Pont pár hete számoltam ki, csak a ház jó állapotának a fenntartása havi 100e ft-os nagyságrend.. Le lehet lakni, akkor jelentősen olcsóbb.

Esetemben, mivel 50 felé közelítek és meglehetősen rossz egésszségi állapotban ezért nem igazán figyelek már a a megtakarítás részére, ezt csinákltam egész életemben, ezért is van az hogy a bevételünk nagy része már "passzív" illetve minimális munkával járó jövedelem.

Természetesen ezt vissza lehet fogni, ettől függetlenül ami így családosan elköltünk még nem a nagy dőzsölés kategória, nyaraláskor wizz és ryanairt választjuk, egyszerűen ez a tétel ennyire elég. Baráti társaságban van akik sokkal nagyobb igényekkel vannak, nem kérdeztem őket, de ők határozottan ennek a többszörösével gazdálkodnak.

2023. júl. 1. 08:26
 27/35 anonim ***** válasza:
59%

Gyerekek, ez tényleg valami ruppótlan kis homless.

Istenem...és rögtön a márkás ruhák ugrik be neki..😆

Azok csak sznob rongyok szivem.

2023. júl. 1. 08:30
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
#26 persze, havi 3 misiből csak valami filléres fapados repjegyre telik. Én meg a Télapó vagyok, nem? Apumnak a párjával együtt kb. másfél millió a bevétele havonta. Kétszintes, 5 hálószobás/két fürdős karbantartott szép ház, autó, motor, évente pár utazás, télen síelés, egyebek. Te meg itt előadod, hogy 3 millióból kis híján éhenhaltok xD Akkor valamit nagyon szarul csináltok.
2023. júl. 1. 08:36
 29/35 anonim ***** válasza:
75%

:) :) :) :) :)

Milyen szomorú ez, amikor valakinek ilyen fantáziátlan fantáziák kellenek...

2023. júl. 1. 09:33
 30/35 anonim ***** válasza:

28: pedig igen..

Pont néztem Bari, Wizz oda ryan vissza, 34e ft 3 het mulva.

Ez jó 4 személyre 136e ft

taxi oda vissza magyarorszagon 40

176e ft.

Fiat 500 berles biztositassal a caritalia vagy ilyesmi oldalon, 177e ft, de gyerek miatt kell.

A legolcsobb szallas 440e ft 10 napra, de a gyerek miatt igeny van igy kb 700e ft. ez nincs foglalva még.

1 millió felett van, és még nem ettünk.

Ez 1.5 millió alatt nem fog kijönni, és tényleg nem tudom hogy hogyan csinálják mások.

Igaz már voltunk idén nyaralni, ez lesz a második, de ennyi. Télen megyünk napsütetéses helyre de 940 volt a repjegy ott már nem volt low fare csak a türkish airlinesnek akciója 2 hete, akkor vettem, de tényeg olcsó nyaralást nézek.

Alapvető költések:

Egyik családi autó kia sorento, 7 éves, sajnos lejárt a gari és kuka lett, kb 4ért ha el tudom adni. Ugyanilyen felszereltségű kia sorento ujonnan ami megint 7 évet kihúz 24m ft, tehát 7 évre 20 millió az egyik autó. 238e ft csak az értékvesztés ez alapján, egy KIA esetén, nem valami premium autó.

Erre jön fenntartás gumi szerviz üzemanyag, 500e ft lazán elpukkan havi szinten.. Az én autóm még nincs is benne, én igénytelenebb vagyok mint a feleségem de 200e ft elmegy rá. Tehát 700e ft csak a mobilitás.

300 átlagban a nyaralás, és máris 1 millió ment el.

A motorokról szó sincs, enni nem ettünk a házat se tartottuk fenn.

A gyerekek privát suliba járnak, plusz van külföldi tábor, havonta 1 millió kb átlagban leosztva elmegy..

2 milliónak vége, ebből kell 4 embernek enni, házat fenntartani.

Elmegy, mert a terasz 50nm. Kopog a lap. Lehet rajta járni de kopog..

7000/nm lap áron ami olcsó 350e ft, burkoló felszedi lerakja 1.2m ft, anyag apsórág 150, 1.7 millió a terasz javítása.. de 15 év mulva újra kopogni fog, tehát havi 10e ft felett van az hogy van terasz.. Ez kis tétel, de cserélem az ülőgarnitúrát is mert a gyerekek szétugrálták, festeni mi fogunk mert az olcsóbb, de ha fizetni kell az se olcsó és 3-4 évente kell a szép lakásért, egyből kijön hogy havi 200e ft elmegy a házra azért hogy szép maradjon.

Tehát marad 800e ft rezsire ami minimális (280 nm-re havi 50 átlagban) és megélhetésre..

Tehát ki lehet jönni, de két gyerekkel, normálisabb de olcsó sulival, koreai és japán autóval évi 2-3 alacsony költségvetésű nyaralással sajnos elmegy..

2023. júl. 1. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!