Kivett szabadsággal lehetséges a munkahely váltás?
Figyelt kérdés
Röviden a kérdés lényege; kivettem a jövőhónapra egy hét szabadságot. Időközben kiderült, hogy a páromat áthelyezik Budapestre (egyik pillanatról a másikra derült ki), és nekem abszolút megoldhatatlan lenne így a bejárás. Ebből fakadóan új munkahelyet is kell keresnem, viszont így nem tudom, hogy a szabadsággal mi lesz?2023. jún. 27. 16:10
1/3 anonim válasza:
Mi lenne? Ha akkor még munkaviszonyban leszel a mostani helyeden, mész szabadságra, ha már nem, akkor vagy épp nem lesz munkád és azt csinálsz egy hétig, amit akarsz (mondjuk munkát keresel), vagy az új helyen fogsz dolgozni, ahol meg vagy ki mersz venni próbaidő alatt szabadságot, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Próbálj arra az 1 hétre több interjút is leszervezni aztán válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!