Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másnak is elege van abból,...

Másnak is elege van abból, hogy a gyerekes kollégák lenyúlják a normális szabi napokat?

Figyelt kérdés

Jövő hétfő-keddet szerettem volna kivenni, de nem lehet mert a gyerekesek már lecsaptak az egész hétre, és túl kevesen maradnánk. És ez már a sokadik ilyen eset.

Mentünk volna a barátnőmmel egy hosszú hétvégét eltölteni valahol :/

2023. márc. 6. 15:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Neked meg volt tiltva, hogy már korábban kikérjed ezt a két napot szabinak?
2023. márc. 6. 15:28
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem azért kapták meg mert gyerekesek, hanem mert előbb kérték. Szabadságok nagy részét előre be kell tervezni, hogy a munkáltató tervezni tudjon.
2023. márc. 6. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Mi ezért szoktuk január elején ezt lebeszélni. Ott akkor néha van kis szóváltás, de mindig kompromisszumra jutunk. 7 fős kis cég.
2023. márc. 6. 15:37
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Legyetek ti is gyerekesek, bár így nem egyszerű hogy most hétvégén sem fog összejönni a dolog az asszonypajtással!
2023. márc. 6. 16:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz előre, foglald le az időpontot, így a későbbiekben mások alkalmazkodnak hozzád!
2023. márc. 6. 16:10
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk szabi tervezés van. Előre leül a csapat, és a jó időpontokat (húsvét, hosszú hétvégék, karácsony, nyári főszezon) átbeszéljük.

Így el lehet kerülni, hogy gyorsasági verseny legyen az egész szabi, és valaki pofátlanul befoglalja az összes jó időpontot már januárban.

2023. márc. 6. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenhol gyorsasági verseny. Amúgy szünet egyáltalán a 13-14?? Nálunk ovi - bölcsi nyitva....
2023. márc. 6. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Jövő hétfő-keddet szerettem volna kivenni"

Ennek mi köze ahhoz, hogy ki gyerekes meg ki nem?

Ha most jut eszedbe, akkor miért nem jó 1 héttel később?

Nem, nem vettem észre, hogy a gyerekesek előlem lenyúltak volna szabinapot.

2023. márc. 6. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ilyen. Bár van gyerekem, de rendszeresen én dolgozom ünnepnapokon.
2023. márc. 6. 18:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttél rá, hogy jövő hétfő-kedden szabira akarsz menni? Már egy hónapja kikérhetted volna.
2023. márc. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!