Másnak is elege van abból, hogy a gyerekes kollégák lenyúlják a normális szabi napokat?
Figyelt kérdés
Jövő hétfő-keddet szerettem volna kivenni, de nem lehet mert a gyerekesek már lecsaptak az egész hétre, és túl kevesen maradnánk. És ez már a sokadik ilyen eset.
Mentünk volna a barátnőmmel egy hosszú hétvégét eltölteni valahol :/
2023. márc. 6. 15:27
1/15 anonim válasza:
Neked meg volt tiltva, hogy már korábban kikérjed ezt a két napot szabinak?
2/15 anonim válasza:
Nem azért kapták meg mert gyerekesek, hanem mert előbb kérték. Szabadságok nagy részét előre be kell tervezni, hogy a munkáltató tervezni tudjon.
3/15 anonim válasza:
Mi ezért szoktuk január elején ezt lebeszélni. Ott akkor néha van kis szóváltás, de mindig kompromisszumra jutunk. 7 fős kis cég.
4/15 anonim válasza:
Legyetek ti is gyerekesek, bár így nem egyszerű hogy most hétvégén sem fog összejönni a dolog az asszonypajtással!
5/15 anonim válasza:
Gondolkozz előre, foglald le az időpontot, így a későbbiekben mások alkalmazkodnak hozzád!
6/15 anonim válasza:
Nálunk szabi tervezés van. Előre leül a csapat, és a jó időpontokat (húsvét, hosszú hétvégék, karácsony, nyári főszezon) átbeszéljük.
Így el lehet kerülni, hogy gyorsasági verseny legyen az egész szabi, és valaki pofátlanul befoglalja az összes jó időpontot már januárban.
7/15 anonim válasza:
Ez szerintem mindenhol gyorsasági verseny. Amúgy szünet egyáltalán a 13-14?? Nálunk ovi - bölcsi nyitva....
8/15 anonim válasza:
"Jövő hétfő-keddet szerettem volna kivenni"
Ennek mi köze ahhoz, hogy ki gyerekes meg ki nem?
Ha most jut eszedbe, akkor miért nem jó 1 héttel később?
Nem, nem vettem észre, hogy a gyerekesek előlem lenyúltak volna szabinapot.
9/15 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen. Bár van gyerekem, de rendszeresen én dolgozom ünnepnapokon.
10/15 anonim válasza:
Most jöttél rá, hogy jövő hétfő-kedden szabira akarsz menni? Már egy hónapja kikérhetted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!