Másnak is elege van abból, hogy a gyerekes kollégák lenyúlják a normális szabi napokat?
Jövő hétfő-keddet szerettem volna kivenni, de nem lehet mert a gyerekesek már lecsaptak az egész hétre, és túl kevesen maradnánk. És ez már a sokadik ilyen eset.
Mentünk volna a barátnőmmel egy hosszú hétvégét eltölteni valahol :/
Engem több esetben is ért diszkrimináció ilyen szempontból /persze nekik ez pozitív diszkrimináció volt. Konkrétan hárman dolgoztunk olyanok, akiknek nem volt gyereke. Minden tiszteletem a családosoké, mert folyton megy a logisztika. (Mindenkinek meg van a maga "keresztje") DE! Sokan visszaélnek a rendszerrel és a főnök jóindulatával. Konkrétan január első munkanapján már beírták magukat előre, így nekünk folyton veszekedni kellett. (Amiben sajnos sosem volt win-win helyzet, mert ott is ez az elv volt, én előbb beírtam és amúgy sincs családod. És mikor mondtam, hogy de van családom, csak gyermekem nincs, akkor meg mentek a főnökhöz hisztizni. A főnök pedig mindig a gyerekeseket engedte. Semmilyen ünnepkor nem voltam otthon. Olyan napokon mentem el szabira, meg nyaralni ami... ) 2 év után ott is hagytam a céget, mert triplán dolgoztam helyettük is és fizuban fele annyit kaptam.
Sajnos ilyen szempontból "későn kapcsoltál". Gyorsnak és vehemensnek kell lenni mindamellett, hogy mind a két fél részéről kell a kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!