Versenyszférában lehet jó, normálisabb állást találni nyelvtudás nélkül?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 06:16
2/9 anonim válasza:
Nyelvtudas nelkul nem letezik versenyszfera
3/9 anonim válasza:
Persze. A KKV szektor nagy részében nem elvárás az idegennyelv-tudás.
4/9 anonim válasza:
20+ éve nem voltam olyan interjún se multinál, se KKV-nál, ahol ne lett volna az interjúnak angol része és/vagy ne lett volna munkaköri elvárás a folyékony angol. Üzleti és IT területeken mozgok.
5/9 anonim válasza:
Legalább egy nyelvet mindenhol elvárnak.
6/9 anonim válasza:
Esküszöm, nem értem, hogy a magyarok számára miért ekkora kunszt megtanulni angolul. Egyetlen nyelv, nem is nehéz, 1-2 év alatt középszinten el lehet sajátítani, és máris sokkal több a lehetőség. Nem szuahéliül kell tudni a legtöbb cégnél...
7/9 anonim válasza:
6#
Lehet neked könnyű volt, másnak meg nem az, évekig küzdöttem az angollal, középiskola, főiskola, nyelviskolák, magántanár, írásban/olvasásban eljutottam valameddig, de ha ugyanazt meg kellett hallgatni és értelmezni, nem értettem, max az első pár szót, a kiejtésem meg a másik, arra már a 11 éves gyermekemtől is megkaptam, hogy katasztrofális, számomra sok szó kimondhatatlan.
8/9 anonim válasza:
Ahogy a #3 mondja. Én egy kis, magyar Kft-nél dolgozok mérnökként, nyelvtudás nem elvárt, vagy max olyan minimális angol olvasási szinten, ami sokszor annak is megvan, aki soha sem tanult angolt.
A fizetés nyilván nincs annyi, mint egy multinál, de azért egész jó, a munkakörülmények is teljesen rendben vannak.
9/9 anonim válasza:
7: azért erősen kétlem, hogy mindenkinél ez állna fenn, aki nem tanulta meg. Bizonyára valóban van, akinek több nehézséget okoz, mint másnak, de a többség egyszerűen csak lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!