Ha kirúgtak akkor a maradék szabadsájaimat ki fogják fizetni? A fizetést megkaptam de ugyan annyit mint az eddigi hónapokban Első munkahelyem volt.
Hahó ember! Kirúgtak! És neked tényleg ez a legnagyobb gondod? Pofátlan egy nemtörődődöm féle majdleszvalahogy ember vagy te hallod tipik magat prszt!
Megnyugodhatsz, nem fogja kifizetni a szabit.
Jobban kellett volna dolgozni nem gondolod?
Inkább azon gondolkodj h szedd össze magad és ami itt problema volt azt máshol ne kovesd el!!!!!
Nem a teljes évi összes szabadságodat kell kifizetniük, hanem az egész évre arányos részét.
Tehát ha van 30 napod egy évre, és évi 6 hónap munkaviszonyod volt velük, akkor 15 napra vonatkozólag kell kifizetniük a ki nem vett szabadságaidat.
Eszméletlen vagy...Szóval azért mert ki rúgtak, én pofátlan és nemtörődöm vagyok?
1. Az okát se tudod, hogy miért történt...
2. Jól dolgoztam és ezt a főnök is ki jelentette többször is:)
3. Ne hidd azt hogy én utána nem kezdtem el egyből munkát keresni
De nem is fogok magyarázkodni egy ilyen "azt hiszi mindent qva jól tud" tipik megkeseredett embernek, sajnállak de tényleg.
De igen egyébként tényleg ez a legnagyobb gondom.
A másodiknak viszont köszi a választ:)
Mindegy az ok, kirúgtak. Nem kell megmagyarázni. Ha olyan jól dolgoztál volna nem rúgtak volna ki. Próbáltam jó tanácsot adni, hogy legyél alázatos, meg vedd komolyan a dolgokat, mert egyik munkahelyen sem allod meg a helyed maskulonben.
Nagyon szomorú, hogy ez a legnagyobb gondod, miútán kirakták a szűröd. Vannak bajok a toronyba. Normalis embereknél ez az utolsó (sem) amit megkérdeznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!