Mennyi az a havi fizetès Magyarországon amivel luxus èletszívonalon tudsz èlni?
28: Anyagi öngyilkosság lenne megmutatni, ahogy már le is írtam neked.
Azonban ha bárki mutatna, jönnél azzal, hogy ezek a tré részek, nem a jobbak. Mert ugye ezt te döntöd el a beszélgetésben, melyiket fogadod el.
Te csak veszekedni vagy itt, te nem azért nem tudsz venni magadnak megfelelő lakást, mert nem találsz egy bizonyos ár alatt, rajtad nem segít, ha 120 helyett 50-ért megtalálod, amire gondoltál.
"Kimondod, hogy mit keresel, majd megváltoztatod a kérdést utólag? Mégis honnét veszed hozzá a pofát??"
Azért kedd délelőtt 11kor már részegen gyakorizni... :)
De akkor várom szeretettel a szerinted "luxus" kategóriába sorolható 70 nm-es lakásokat teljes Magyarországról lényegesen kevesebb pénzért. Az nem ér, hogy mutatsz egy lepukkant valamit azzal, hogy ezt végülis fel lehet újítani szépen. :)) Vagy hát végülis úgy is jó, de akkor tessék szépen beleszámolni az árba a felújítás költségét, beleeértve a saját munka órabérét is. :D De ha komolyan foglalkoznál ingatlanokkal akkor tudnád, hogy úgyis a lokáció fogja meghatározni az alapárat, és jó környékeken soha nem fogsz felújítandó dolgokat sem találni olcsón.
#31 egy ingatlanokhoz picit is konyító ember ilyen ostobaságot nem ír le, hogy "ugyanazt" a lakást meg lehet kapni olcsóbban is kicsivel arrébb... mert ha az a lakás olcsóbb annak valami oka van, amit ezek szerint te nem értesz meg. Nem az én szubjektív véleményem szerint tré, hanem valami nagyon is objektív szempont alapján ennyivel rosszabb az elhelyezkedés. Aki valódban ért hozzá, az egyből tudja, hogy mi ez az ok.
Amúgy vicces, hogy ezen az oldalon eddig szinte kizárólag a magukat ingatlanszakértőnek gondoló embereket láttam triggerelődni ilyen szinten attól, hogy valaki felhívja a figyelmüket arra, hogy mekkora hülyeségeket írnak. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!