Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az a havi fizetès...

Mennyi az a havi fizetès Magyarországon amivel luxus èletszívonalon tudsz èlni?

Figyelt kérdés
Luxus alatt azt èrtem hogy luxus autód van , kb 300 milliós hàz , minden hónapban luxus nyaralás, minden hónapban új luxus cuccok vásárlása.

2023. jún. 19. 12:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
#19 Hidd el, van aki gazdagon ilyen hülye. Dolgoztam egy kis cégnél. A főnök a semmiből építette fel az egészet, tehát le a kalappal előtte, de nem teljesen volt ki a négy kereke. 65 évesen kiköltözött a várostól 10 km-re az erdő szélére egy 800nm-es hodályba ketten feleségével. Még normális térerő sem volt, mi szereltünk fel az árbócra egy antennát, hogy valami gyenge mobilnet azért legyen. Egyetlen fia volt, aki az ország túlfelén élt. Sosem értettem ezt. Kergetőzni vagy bújócskázni akart az asszonnyal? Akármennyi pénzem volna, sosem költöznék a várostáblán kívülre, a kertváros nekem elég volna. Pláne nem építenék ekkora házat, ha csak ketten vagyunk.
2023. jún. 20. 07:55
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

20: Ingatlanokból élek Budapesten a belvárosban, úgyhogy tisztában vagyok az árakkal, egészen más a valóság, mint amit írsz.

Különben meg nem csak Budapesten van ingatlan, hanem "vidéken" meg külföldön is!!! És nem csak lakóingatlan van a világon!

Nekem van 1 milliós ingatlanom is a Corvinnegyedben by the way.

2023. jún. 20. 09:11
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
21: "Hidd el, van aki gazdagon ilyen hülye." Én is látom! XDDD
2023. jún. 20. 09:11
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

20: A valóság az hogy egy nagyon széles skálán mozognak az árak.

Sokszor elég arrébb menni egy élethelyzetet vagy 1 utcát, és ismerni a Prkatikert belülről és hajlandónak lenni 1 évet foglalkozni az ingtalannal, hogy a negyedéért megkapd, amit most leírtál, és akkor mé mindi Budapestről beszélek.

És az, hogy valaki megvett valamit 38-ért és ráírta, hogy 150, és vár, hogy tényleg annyi legyen, akár 16 év múlva, az nem azt jelenti, hogy "egy olyan" ingatlan csak annyi most.

Megkaphatod a 16x akkora ugyanolyan ingatlant ötödannyiért pl. Nagyatádon vagy Albániában, ha ez a fétised. XD

2023. jún. 20. 09:19
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindig öröm amikor megjönnek az "ingatlanpiaci szakértők" :) #22, mutass kérlek egy hirdetést egy szép budai környéken (2. kerület, 12. kerület, 3. és 11. kerület jobb (!) részei) egy jó állapotban lévő, igényes 70 nm-es lakásról 100 millió alatt. Persze, nyilván lehet kevesebbért csepeli panelt találni, omladozó cselédlakást a 6. kerületben, meg újépítésű lakótelepen Jászberényben vinyl padlóval meg fehér műanyag ablakokkal, de annak mindig oka van, ha valami olcsóbb, és hát mégiscsak szerepelt a "luxus" szó az eredeti kérdésben. :)
2023. jún. 20. 10:02
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

25: "mutass kérlek egy hirdetést egy szép budai környéken (2. kerület, 12. kerület, 3. és 11. kerület jobb (!) részei) egy jó állapotban lévő, igényes 70 nm-es lakásról 100 millió alatt."

Dehogy mutatok!

1.: Egy ilyen találtat PÉNZT ÉR, és én napi több órákat dolgozom azért, hogy ilyeneket találjak, és ÉN vegyem meg, én akarok ebből a munkából profitálni.

Ez a munkám!

2.: NEM csak hirdetésből vásárolunk.;)

3.: A hirdetésekben a VÁGYOTT árak vannak, jelenleg akár 30 %-kal alatta köttetnek üzletek.

4.: Épp arról beszéltem, hogy NEM olyan állapotú lakást veszünk, ami már most olyan, amilyen a cél, hanem dolgozunk vele.

Olvasd el még egyszer, amit a 24-ben írtam, és értelmezd!

Nem fogom harmadszor is más szavakkal megmagyarázni.

Vagy kimész a világba és szóba állsz élő emberekkel, élsz ezekkel a lehet sokszoros áron vásárolgatni, sok sikert hozzá továbbra is.:)

2023. jún. 20. 10:46
 27/34 anonim ***** válasza:
32%
* élsz ezekkel a lehetőségeklel, VAGY lehet sokszoros áron vásárolgatni
2023. jún. 20. 10:48
 28/34 anonim ***** válasza:
82%
#26 oké, szóval nem tudsz. Mondhatod ezt is, nem kell a sok duma mellé. :)
2023. jún. 20. 10:51
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

"Budapest jobb kerületeiben egy nyugat-európai mércével mérve is igényes 70nm-es lakás"

"mutass kérlek egy hirdetést egy szép budai környéken (2. kerület, 12. kerület, 3. és 11. kerület jobb (!) részei) egy jó állapotban lévő, igényes 70 nm-es lakásról 100 millió alatt"

Teljes Magyarországról van szó a kérdésben.

Ha pl. azt mondom, tudok venni Magyarországon 9 M-ért felújított lakást, 52 nm-est, akkor tudok.

Erre jössz, hogy de ez azért nem igaz, mert ilyet és olyat, stb-set nem.

Hogy jön ez ide??

3 kritérium volt eredetileg, azt nem cáfolja az, hogy 23 új kritériumot beteszel utólag.

Egyszerűen egy csaló mentalitása a tiéd.

Kimondod, hogy mit keresel, majd megváltoztatod a kérdést utólag???

Mégis honnét veszed hozzá a pofát??

2023. jún. 20. 10:55
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
b#zik
2023. jún. 20. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!