Mennyi az a havi fizetès Magyarországon amivel luxus èletszívonalon tudsz èlni?
20: Ingatlanokból élek Budapesten a belvárosban, úgyhogy tisztában vagyok az árakkal, egészen más a valóság, mint amit írsz.
Különben meg nem csak Budapesten van ingatlan, hanem "vidéken" meg külföldön is!!! És nem csak lakóingatlan van a világon!
Nekem van 1 milliós ingatlanom is a Corvinnegyedben by the way.
20: A valóság az hogy egy nagyon széles skálán mozognak az árak.
Sokszor elég arrébb menni egy élethelyzetet vagy 1 utcát, és ismerni a Prkatikert belülről és hajlandónak lenni 1 évet foglalkozni az ingtalannal, hogy a negyedéért megkapd, amit most leírtál, és akkor mé mindi Budapestről beszélek.
És az, hogy valaki megvett valamit 38-ért és ráírta, hogy 150, és vár, hogy tényleg annyi legyen, akár 16 év múlva, az nem azt jelenti, hogy "egy olyan" ingatlan csak annyi most.
Megkaphatod a 16x akkora ugyanolyan ingatlant ötödannyiért pl. Nagyatádon vagy Albániában, ha ez a fétised. XD
25: "mutass kérlek egy hirdetést egy szép budai környéken (2. kerület, 12. kerület, 3. és 11. kerület jobb (!) részei) egy jó állapotban lévő, igényes 70 nm-es lakásról 100 millió alatt."
Dehogy mutatok!
1.: Egy ilyen találtat PÉNZT ÉR, és én napi több órákat dolgozom azért, hogy ilyeneket találjak, és ÉN vegyem meg, én akarok ebből a munkából profitálni.
Ez a munkám!
2.: NEM csak hirdetésből vásárolunk.;)
3.: A hirdetésekben a VÁGYOTT árak vannak, jelenleg akár 30 %-kal alatta köttetnek üzletek.
4.: Épp arról beszéltem, hogy NEM olyan állapotú lakást veszünk, ami már most olyan, amilyen a cél, hanem dolgozunk vele.
Olvasd el még egyszer, amit a 24-ben írtam, és értelmezd!
Nem fogom harmadszor is más szavakkal megmagyarázni.
Vagy kimész a világba és szóba állsz élő emberekkel, élsz ezekkel a lehet sokszoros áron vásárolgatni, sok sikert hozzá továbbra is.:)
"Budapest jobb kerületeiben egy nyugat-európai mércével mérve is igényes 70nm-es lakás"
"mutass kérlek egy hirdetést egy szép budai környéken (2. kerület, 12. kerület, 3. és 11. kerület jobb (!) részei) egy jó állapotban lévő, igényes 70 nm-es lakásról 100 millió alatt"
Teljes Magyarországról van szó a kérdésben.
Ha pl. azt mondom, tudok venni Magyarországon 9 M-ért felújított lakást, 52 nm-est, akkor tudok.
Erre jössz, hogy de ez azért nem igaz, mert ilyet és olyat, stb-set nem.
Hogy jön ez ide??
3 kritérium volt eredetileg, azt nem cáfolja az, hogy 23 új kritériumot beteszel utólag.
Egyszerűen egy csaló mentalitása a tiéd.
Kimondod, hogy mit keresel, majd megváltoztatod a kérdést utólag???
Mégis honnét veszed hozzá a pofát??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!