Újra itt a 2009-2014 közötti nagy munkanélküli időszak, hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Felétek mi a helyzet?2023. jún. 14. 20:21
1/14 anonim válasza:
Munka van. Éhbérért:D . Csak 1 példa. Békés megyében élek. Itt vagy minimálbért adnak, vagy nettó 200 körüli fizukat. Szánalmas az egész. (Nekem halistennek jó helyem van de akkor is vicc)
2/14 anonim válasza:
Vagy 10000 nyitott pozicio van jelenleg is LinkedIn-en hirdetve.
3/14 anonim válasza:
Most vannak még üres állások, de idővel egyre kevesebb és kevesebb lesz.
Szóval most még nincs baj, de arrafelé megyünk sajnos.
4/14 anonim válasza:
Meg az időszak nem mindegy. Októbertől március végéig nem lehetett felénk munkát találni (Dunántúl, kisváros). Áprilistól kezdtek helyeket hirdetni, de akkor viszont sokat!
5/14 anonim válasza:
Vagy 80 munkára jelentkezek és nem találok munkát Budapesten.
6/14 anonim válasza:
munkat mar csak az nem talal aki a lentfenntartashoz is alkalmatlan
7/14 anonim válasza:
Nekem egyszerre 4 munkahelyem van egyetemi docensként, kutatóként, projektmanagerként valamint tanácsadóként dolgozom. Továbbra is rengeteg felkeresést kapok linkedinen fejvadászoktól. Akinek piacképes tudása van meg sem érzi a "válságot" aki viszont egy tanulatlan, végzettség nélküli bánat annak nem lesz csabai kolbász hó végére csak ha a szájukba teszem az enyémet. Olyan barakkám van szín arany nem süllyed le a vízben ezért érdemes őstehetségnek születni kint én vagyok
8/14 anonim válasza:
A 2009-2014 közötti időszak már soha nem jön vissza.
9/14 Hintalow válasza:
Átéltem azt a korszakot is munkakeresőként/vállalóként.
A mostani is recesszió, de nagyságrendileg kisebb, mint akkor volt. Annó kb félévente mentek a csoportos leépítések a nagyobb cégeknél, mert úgy zuhant össze a gazdaság.
Most azért nem igazán érzékelem ezt.
10/14 anonim válasza:
munkanelkuliseget nem recessziora kell fogni. a hiba a kompetenciaban , iskolazottsagban keresendo. nyilvan tanarkent/vendeglatoskent/HReskent nem leszel gazdasagi szakember. olyat kell vegezni aminek van a piacon erteke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!