Hova érdemes menni dolgozni, ha nem értek semmihez?
Figyelt kérdés
Van egy piacképtelen diplomám.
Gyár, Aldi/Lidl vagy futárkodás, Wolt/Foodpanda, ami szóba jött, kb ide lehet elmenni ha nem értek semmihez.
2023. jún. 12. 23:47
2/10 anonim válasza:
Ha nem értesz semmihez valóban nem fogsz kelleni túl sok helyre. Kb azok a lehetőségeid amiket felsoroltál + még a benzinkutak.
3/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam irodai betanított munkákra bejutni, hátha felvesznek diplomával, de nem jött össze. Volt, hogy túlképzettségre hivatkozva utasítottak vissza. Kész röhej.
Marad a fizikai munka.
De ezek közül melyik lenne jobb? 3 műszakhoz nincs túl sok kedvem.. leginkább a foodpandával szemezek, de kéne hozzá egy kocsit venni, mert a várostól messze lakok.
Veszek 300ért valami fapados Swiftet és azzal felcsapnék futárnak. De kocsival nem tudom mennyire érné meg.
2023. jún. 13. 00:09
4/10 anonim válasza:
Full stack dev gyorstalpaló. Ha egy egyetemet végigseggeltél akkor 6 hónap alatt megvan. Utána contractorként havi 10 000 dodó zsebben van.
5/10 anonim válasza:
Nèmet megy? Mert netán ott van a nyugati hatarszel ahonnét kijarhatsz ausztriaba. Ha már sajnos ilyen melok maradtak akkor legalább ne 300 ezerért csinálja az ember hanem inkább 1500 euróért.
6/10 anonim válasza:
Opció lehet egy piacképes diploma, avagy szakmunka elvégzése, hogy érts valamihez és jó fizetésed legyen? Buszvezetőből is akkorq hiány van, hogy heti 5x4 órára nettó 400e fizetés érhető el.
7/10 anonim válasza:
Én vállalkozást indítok,azt fogom csinálni és megélni belőle. Nem értek semmihez amúgy
9/10 anonim válasza:
Nincs piacképtelen diploma csak életképtelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!