Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt csak én érzem úgy ez a...

Ezt csak én érzem úgy ez a megalázó volt?

Figyelt kérdés
Egy irodában hárman dolgoztunk. A pénzügyi osztálynál dolgozunk. Felmondott 1 fő diplomás kolléga, így maradtam egy érettségivel rendelkező kollégával. Nekem közgazdász diplomám van. Egyszerre behívott a főnök és ránk osztotta a felmondott kolléga munkáját és mondta kaptunk béremelést. Az érettségivel rendelkező kollégának semmi fogalma sincs se a pénzügyről se a számvitelről, csak igazából bedolgozik a munkafolyamatokba. A kollégámnak mondta a főnök, hogy bruttó 380.000-ra megemeli a bérét, én meg 6 hónapig kapok bruttó 30.000 Ft-ot. Az államat kerestem a padlón és pórig alázva éreztem magam, és azt gondoltam, hogy egy diplomásnak ennél megalázóbb helyzetet nehezen tudok elképzelni. Jelenleg bruttó 320.000 Ft fizetnek nekem. Keményen hajtok, segítek másoknak és ezt kaptam.
2023. jún. 7. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Ez a te véleményed. A főnököd nem ért veled egyet. Hogy ki látja reálisan nem tudom

Ha annyira jó vagy akkor a munkaerőpiacon kapkodnak majd utánad. Így ma már be is adhatod a felmondásodat.

2023. jún. 8. 05:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Fel kell állni. Ebből ott nem lesz lényegesen magasabb fizetés.
2023. jún. 8. 07:54
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Még is éhbérért dolgozol és mindenki jobb nálad. Attól, hogy neked nehezen ment a diploma megszerzése,még nem biztos, hogy ér valamit.
2023. jún. 8. 09:02
 14/19 anonim ***** válasza:
A helyedben azonnal felmondanék. A szakmai tudásoddal egy hónapon belül egészen biztos hogy kapsz ennél jobb állást.
2023. jún. 8. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy van stakmai tudása?
2023. jún. 8. 16:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Van szakmai tudáson.
2023. jún. 8. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, ezért keresek egy jó hírű egyetem diplomájával, kevesebbet, mint szinte bárki.
2023. jún. 8. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Valakire, akinek állítólag közgaszdász diplomája van, hogyan tudja a főnök "ráosztani" egy fél ember komplett munkáját? Azonnal lobogtatnám a munkaszerződésemet, és ha nem úgy módosítják, ahogy nekem is tetszik, akkor másnap már nem kell bemennem dolgozni. Mert az a munkaadó részéről súlyos szerződés-szegésnek minősül, és én azonnali hatállyal felmondok. [A melót meg tolhatja az érettségis egyedül, mégtöbbért :-) ]
2023. jún. 9. 19:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen mint nem is érdemel jobbat!
2023. jún. 11. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!