Vendéglátás! Avagy a 12-16 órás munka betíltása és a munkáltató büntetése! Mi szóltok? Van valami szerv ahol az ilyen munkáltatót fel lehet jelenteni?
Igen tudom!Biztos nehézlehet!Majd kidrül hogy fogom bírni egy idegen országba!Az mondjok elég komoly hogy még ők tesznek ajánlatot munkára!Nálunk ilyen soha nem lesz az biztos!Nekem pl úgy kellett könyörögnöm hogy adjon már valaki végre munkát!Lehet hogy ott is sokat kell dolgozni,de legalább tudod hogy miért dolgozol!
Ha nem túl személyes,megkérdezhetem hogyan keresnek ott kint angliába vendéglátásba?
Az ilyesmiben a munkaügyi központnál lehet érdeklődni. Ők tudnak jogi tanácsadást közvetíteni/adni. Aztán annak megfelelően kell tovább csinálni a dolgokat.
Egyébbként én tavaly nagyon sajnáltam amikor először levitték a munkaidőnket 12 h-ra majd 8 h-ra....majd 0-ra. Nem kellettünk tovább.
Ja, és nekünk 1-1,5 hónapig nem volt szabadnap. Utána is csak egy.
Szerintem jó dolog sokat dolgozni, ha az ember szereti amit csinál.
És egy bányászt egy konyhai dolgozóval összehasonlítani, hát tényleg túlzás. Mindkettőben volt már részem. Jobban szeretem a bányát, de a konyhai munka sokkal könnyebb.
ma 11:29
Még annyit te tudatlan pimasz idiota,hogy 7 évig dolgoztam egy helyen!
az hogy a munkáltatók hogyan állnak hozzá a munkavállalók kizsákmányolásához, mindig adott ország gazdaságától függ
amíg sok a szegény, meg a munkanélküli, addig mindig lesz, aki ilyen zord feltételekkel elvállalja a munkát és jóhogy azt alkalmazzák és megválnak attól aki többet/jobbat akar
tehát ha nem lenne alkalmazott, aki ezt így elvállalja, akkor nem lennének ilyenek a munkáltatók
Megnézném kinek csökevényesebb az agya.Nekem 2 diplomával, vagy neked, aki vendéglátóban mosogat...
Ez volt hozzád az utolsó kommentem, nem vagyok hajlandó lesüllyedni a szintedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!