Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vendéglátás! Avagy a 12-16...

Vendéglátás! Avagy a 12-16 órás munka betíltása és a munkáltató büntetése! Mi szóltok? Van valami szerv ahol az ilyen munkáltatót fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 15:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
46%
Mert neked annyi ötleted van, hogy ekkora szád van... de tudom a magyarnak fáj a munka.
2010. okt. 11. 16:47
 12/39 A kérdező kommentje:
Itt nem a munka fájdalmáról van szó jézus istenem,na ez a tipikus magyar mentalitás,mindegy jó ez így ahogy van,leszarom!17 éves korom óta dolgozom iskola mellett is dolgoztam,egyszere 2 suliba jártam meló mellett!Ne gyere nekem azzal hogy büdös a munka!Én csak külföldött hozom példának,ahol ezt betudják tartani,minda mellett 3 szoros a bér mondjuk ausztriába,ha nem négyszeres!Elvigre europai uniohoz tartozunk,akkor úgy is kellene viselkedni és a törvényket netartani!De gondolom te is nagy szocik közé tartozól!
2010. okt. 11. 16:59
 13/39 anonim ***** válasza:
45%
Aha, persze... Szoci. Ez vicces volt...
2010. okt. 11. 17:49
 14/39 anonim válasza:
85%
Én egyet értek veled, kérdező, de nem tudom, mit lehetne tenni. Menj el inkább külföldre, jobban jársz. Pár év múlva megyek én is.
2010. okt. 11. 20:38
 15/39 A kérdező kommentje:
Ok!Remélem találkozunk!Decemberbe már úgy néz ki huzok innen ebből a pusztulatból remélem!
2010. okt. 11. 20:56
 16/39 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy én szeretem az országom,de így nem maradok!Nem szeretném a gyerekeimet ilyen körülmények között felnevelni!
2010. okt. 11. 20:57
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran kell hazajárni. Ha annyival jobb a fizetésed akkor simán megéri.
2010. okt. 12. 10:38
 18/39 anonim ***** válasza:
87%

Sziasztok!

Tudom, hogy otthon is szar a helyzet, de azert kulfoldon is elofordul 1-2 erdekes munkahely. Szakacs vagyok es Angliaban dolgozom. Az utolso munkahelyem egy 4 csillagos nagyon neves szalloda volt. A szerzodesunkben heti 45 ora szerepelt. Ezzel szemben napi 16-17 orat dolgoztunk szunet nelkul! Altalaban reggel nyolckor kezdtem es aztan hajnal 1 -ig megallas nelkul. De annyira nincs szunet, hogy mar azt is be akartak szabalyozni, hogy egy nap alatt 5x mehetek ki cigizni szabott idopontokban 2 percre. Fel is mondtam. Aztan a mostani munkahelyem mar sokkal jobb. 9kor kezdek, aztan 14ig munka. Utana szunet 17ig. Aztan vissza 21:30-ig. Es mondanom sem kell, hogy a hajtas is kevesebb szoval lehet a fozesre koncentralni es nem kapkodni, ami miatt majdnem elvesztettem 1 ujjam is mar. Szoval allatok mindenhol vannak es nagyon meg kell nezni, hogy mibe mesz bele. De az igaz, hogy a legtobb hely itt normalis es az otthonihoz viszonyitva kevesebb az elmebeteg.

Udv.

2010. okt. 14. 16:34
 19/39 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ!Merre fele dolgozol külföldön?Csak azért kérdezem,mert én most készülök ausztriába,ha egy két tapasztalatot megosztanáé megköszönném!Köszi!
2010. okt. 14. 18:36
 20/39 A kérdező kommentje:
Ja most látom,hogy anglia!Arról sok jót nem hallottam,legalábbis londonról!2 barátom van kint,hát panaszkodnak,de legalább megfízetik!
2010. okt. 14. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!