Egy irodában vagy home officeban dolgozva vagy hatékonyabb?
#31,
Nem, hanem egyrészt jól mondta #30, hogy irigy, másrészt rosszul tette fel a kérdést, valahogy úgy kellett volna, hogy "Ugye szerintetek is a HOME OFFICE SOKKAL JOBB, mint az a rohadt irodai bejárás?", és akkor pl én sem válaszoltam volna neki, mert tudtam volna, hogy a véleményemet pont sz*rja le.
A "kérdező" egy kivétellel minden iroda melletti véleménybe belekötött, olyan marhaságokkal, hogy "nincs produktuma", pedig én is világosan leírtam, hogy mivel foglalkozom, aminek a produktuma egy leprogramozott stratégia. :D
Csak nem ezt akarta hallani.
Persze sokkal jobban figyelhettünk volna, mert oda is biggyesztette a végére, hogy
"A feleségem kiabál és a gyerek sír a szobában dolgokat most hagyjuk ki."
ami kb annyit jelent, hogy ami a home office ellen szól, azt most hagyjuk figyelmen kívül.
Ja, akkor a home office a király.
Ehhez kellett a "kérdés", hogy ő "bizotosatutihogyjólgondoljamertigazavan".
:D
De ehhez én nem kellek, és szerintem te sem. Kívánjunk a "kérdező"-nek további jó önkielégítést.
:)
Már megtárgyaltuk. A te proli gondolkodásodon nem lehet segíteni, mondhatnánk bármit is.
Üdv a HO-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!