Egy irodában vagy home officeban dolgozva vagy hatékonyabb?
Irodában.
Otthon nincs nyomás, könnyen becsúszik egy ebéd főzés, bevásárlás, pipere takarítás munkaidő közben.
Irodában csak egymás mellett ülünk, már csak ezért passzívan motiváljuk egymást a munkára.
Management is jobban szereti, mikor bent van a nép.
18-as vagyok,
Irodában ha fut egy szimuláció,teszt, közben produktívan dolgozom.
Otthon megy a dugás, gyerekkel játék, főzés, teraszon ültetés, 2 pohár bor, stb. Tehát a minden is elvonja a figyelmemet.
Mindezt úgy, hogy imádom a munkámat, ami egyben a hobbim is.
Tehát heti 3 alkalommal bekúszok.
Hatékony/Értelmes munka != robottal.
8-ra bementem az irodába, közös kávézás, beszélgetés után úgy 10:00-re megcsináltam a heti taskom aztán a maradék napokban azt csináltam amit akartam. Speciel szakmai önfejlesztéssel töltöttem az időt, de amúgy senki sem szólt volna, ha éppen pörgettem volna egész nap a GYK-t, Redditet vagy akármelyik más oldalt mivel a sprintre kiszabott feladat kész volt.
Minél speciálisabb, szakmaibb tudást igénylő munkát végzel annál jobban megvagy becsülve és kevésbé vagy egy fejőstehénnek nézve.
#25,
Asszem félreértjük egymást.
"Mindig meglepődök, hogy vannak munkahelyek, ahol ennyire nincs látszatja a munkának! :) Hiszen ha 1 hét után az elmaradt munka miatt nem kérnek számon, akkor valójában annak a munkának semmi értelme sem lett volna, hiszen nem hiányzik senkinek a produktuma."
Milyen elmaradt munkáról beszélsz? Csak 8-16 droid munkát tudsz elképzelni, ahol gyün a főnök, hogy "Hol a táblázat"?
Tőzsdei matematikai stratégiákat készítek és akkor van szünet, amikor én mondom, de az irodában nem mondom, mert nincs zavaró tényező, ami elcsábítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!