Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy irodában vagy home officeb...

Egy irodában vagy home officeban dolgozva vagy hatékonyabb?

Figyelt kérdés
A feleségem kiabál és a gyerek sír a szobában dolgokat most hagyjuk ki.
2023. máj. 25. 13:29
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
#18, #19 : Világos, de az indoklás lemaradt!
2023. jún. 1. 05:36
 22/37 anonim ***** válasza:
H.O. magasan. Otthon nyugi, csend, jobb gép, jobb internet, stb. Plusz mivel napi 3 órát spórolok az utazáson, probléma nélkül túlórázok kicsit ha úgy van. (Az irodában xy perckor pontban indulnom kell a vonathoz, ha 5 perc lenne valamit befejezni akkor is)
2023. jún. 1. 15:03
 23/37 anonim ***** válasza:

Irodában.

Otthon nincs nyomás, könnyen becsúszik egy ebéd főzés, bevásárlás, pipere takarítás munkaidő közben.

Irodában csak egymás mellett ülünk, már csak ezért passzívan motiváljuk egymást a munkára.

Management is jobban szereti, mikor bent van a nép.

2023. jún. 1. 23:08
 24/37 anonim ***** válasza:
66%

18-as vagyok,

Irodában ha fut egy szimuláció,teszt, közben produktívan dolgozom.

Otthon megy a dugás, gyerekkel játék, főzés, teraszon ültetés, 2 pohár bor, stb. Tehát a minden is elvonja a figyelmemet.

Mindezt úgy, hogy imádom a munkámat, ami egyben a hobbim is.

Tehát heti 3 alkalommal bekúszok.

2023. jún. 1. 23:44
 25/37 A kérdező kommentje:
#24 : Mindig meglepődök, hogy vannak munkahelyek, ahol ennyire nincs látszatja a munkának! :) Hiszen ha 1 hét után az elmaradt munka miatt nem kérnek számon, akkor valójában annak a munkának semmi értelme sem lett volna, hiszen nem hiányzik senkinek a produktuma. Ha hiányozna valakinek, akkor meg otthon is csinálnád!
2023. jún. 2. 06:02
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan helyek ahol annyi a munka hogy mondjuk kisebb szünetekkel 8-tól 14-ig meg tudod csinálni, de még 16:30-ig tart a munkaidő és ott kell lenned az irodában, ahol már csak beszélgetsz és telefont nyomkodsz, mert végeztél. Otthon legalább el tudod tölteni ezt a 2.5 órát hasznosan.
2023. jún. 2. 06:07
 27/37 anonim ***** válasza:
73%

Hatékony/Értelmes munka != robottal.

8-ra bementem az irodába, közös kávézás, beszélgetés után úgy 10:00-re megcsináltam a heti taskom aztán a maradék napokban azt csináltam amit akartam. Speciel szakmai önfejlesztéssel töltöttem az időt, de amúgy senki sem szólt volna, ha éppen pörgettem volna egész nap a GYK-t, Redditet vagy akármelyik más oldalt mivel a sprintre kiszabott feladat kész volt.

Minél speciálisabb, szakmaibb tudást igénylő munkát végzel annál jobban megvagy becsülve és kevésbé vagy egy fejőstehénnek nézve.

2023. jún. 2. 07:20
 28/37 anonim ***** válasza:

#25,

Asszem félreértjük egymást.

"Mindig meglepődök, hogy vannak munkahelyek, ahol ennyire nincs látszatja a munkának! :) Hiszen ha 1 hét után az elmaradt munka miatt nem kérnek számon, akkor valójában annak a munkának semmi értelme sem lett volna, hiszen nem hiányzik senkinek a produktuma."

Milyen elmaradt munkáról beszélsz? Csak 8-16 droid munkát tudsz elképzelni, ahol gyün a főnök, hogy "Hol a táblázat"?

Tőzsdei matematikai stratégiákat készítek és akkor van szünet, amikor én mondom, de az irodában nem mondom, mert nincs zavaró tényező, ami elcsábítana.

2023. jún. 2. 08:57
 29/37 A kérdező kommentje:
#28 : Értem, hivatásos gondolkozó vagy. Mondjuk azt tényleg a főnök előtt csináld, mert én sem hinném el, hogy nem mézet pergetsz egész nap, ha amúgy sincs semmi látszatja! :)
2023. jún. 2. 13:29
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon irigy a kérdező :D
2023. jún. 2. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!