Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy irodában vagy home officeb...

Egy irodában vagy home officeban dolgozva vagy hatékonyabb?

Figyelt kérdés
A feleségem kiabál és a gyerek sír a szobában dolgokat most hagyjuk ki.
2023. máj. 25. 13:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Én irodában általaban jobban haladok, itthon azért elvonja ez az a figyelmem (háziállat, netflix, ebédfőzés, gyorsan egy mosást bedobok stb), bent meg ha ki is megyünk kávézni az naponta egyszer 10-15 perc és ebédet mivel kantinban veszem be is szoktam tartani a 30 percet. Max zenét hallgatok az irodában az mellett jobban tudok figyelni mint pl most is gyíkot nyomkodva. Van amikor kérdeznek ha bent vagyok de mivel heti 2 napot járunk be nincs akkora nyüzsi minden nap körülöttem meg vannak akik meg se nézik ki van bent esetleg szimplán lusták és úgyis chaten írnak ha egy sorral odébb ugyanúgy ott vannak.

Utazás nekem kb 15-20 perc busszal (vidéki vagyok) viszont annyira kiesik a városból hogy ritkán jön busz a céghez, gyalog meg nem tartom elég biztonságosnak ott a közlekedést úgyhogy gyakran azért túlórázok mert a 17-es buszt tudom hogy nem érem el akkor meg inkább megvárom bent a 18ast.

Jelenlegi munkahelyem viszonylag laza de ahol ez előtt voltam HO-ban is rengeteg túlóra volt és ezeket az órákat nem fizették ki, nem hivatalosan lecsúszhattuk volna őket de esélyem se volt az akkori munka mennyiség mellett. Úgyhogy nekem a sok ingyen meló miatt se a kedvencem a HO, ha tudom hogy sok dolgom lesz egy adott napon inkább bemegyek az irodába.

2023. máj. 26. 10:02
 12/37 Hintalow ***** válasza:
Irodában, itthon csak a szüksèges minimumot csinalom meg🙂
2023. máj. 26. 10:03
 13/37 anonim ***** válasza:
Irodában látják, hogy dolgozom e vagy sem, így ott muszáj, tehát hatékonyabb vagyok, nem kávézok, nem cigizek, tehát nem tartok túl sok szünetet. HO-ban kattintok kettőt, majd lefekszem az ágyba telózni, csinálok egy kis házimunkát, főzök, párommal beszélgetek és megnézünk egy sorozatrészt :D Utóbbit szeretem jobban amúgy :D
2023. máj. 31. 10:59
 14/37 A kérdező kommentje:
#13 : Áruld el, milyen terméken/szolgáltatáson dolgozol! Az ügyfél nem veszi észre, hogy nincs semmi? :)
2023. máj. 31. 12:42
 15/37 anonim ***** válasza:
75%
Követeléskezelő cégnél tartom a kapcsolatot írásban az ügyfelekkel, egyrészt nem csak nekem jön a levél/email, másrészt nem is jön mindig annyi, harmadrészt a legtöbbre van 30 napom válaszolni :D
2023. máj. 31. 12:51
 16/37 A kérdező kommentje:
#15 : No, ezt a 30 nap hozzáállást nem mindenhol nézik jó szemmel. Másrészt a magadfajták miatt kell állandóan panaszleveleket küldeni! Remélem az életben nem kapsz fizetés emelést azért az ócska várakoztatásért, amit munkának nevezel! ;) Minőség drága ember, minőség!
2023. máj. 31. 16:31
 17/37 anonim ***** válasza:
69%
Haha mert én, mint mezei alkalmazott döntöm el, hogy hány nap a válaszolási idő :D
2023. máj. 31. 16:40
 18/37 anonim ***** válasza:
Irodában.
2023. máj. 31. 20:39
 19/37 NTBS ***** válasza:
Iroda.
2023. máj. 31. 22:22
 20/37 A kérdező kommentje:
#17 : A megadfajta alkalmazottaknak a hiteles ügyfél azonosítás után szoktam belemondani a telefonba, hogy mekkora köpedék nullának tartom a hozzáállása miatt és mennyire semmit nem ér a munkája. Remélem valaki tényleg visszahallgatja a hívásokat! :)
2023. jún. 1. 05:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!