Egy irodában vagy home officeban dolgozva vagy hatékonyabb?
Én irodában általaban jobban haladok, itthon azért elvonja ez az a figyelmem (háziállat, netflix, ebédfőzés, gyorsan egy mosást bedobok stb), bent meg ha ki is megyünk kávézni az naponta egyszer 10-15 perc és ebédet mivel kantinban veszem be is szoktam tartani a 30 percet. Max zenét hallgatok az irodában az mellett jobban tudok figyelni mint pl most is gyíkot nyomkodva. Van amikor kérdeznek ha bent vagyok de mivel heti 2 napot járunk be nincs akkora nyüzsi minden nap körülöttem meg vannak akik meg se nézik ki van bent esetleg szimplán lusták és úgyis chaten írnak ha egy sorral odébb ugyanúgy ott vannak.
Utazás nekem kb 15-20 perc busszal (vidéki vagyok) viszont annyira kiesik a városból hogy ritkán jön busz a céghez, gyalog meg nem tartom elég biztonságosnak ott a közlekedést úgyhogy gyakran azért túlórázok mert a 17-es buszt tudom hogy nem érem el akkor meg inkább megvárom bent a 18ast.
Jelenlegi munkahelyem viszonylag laza de ahol ez előtt voltam HO-ban is rengeteg túlóra volt és ezeket az órákat nem fizették ki, nem hivatalosan lecsúszhattuk volna őket de esélyem se volt az akkori munka mennyiség mellett. Úgyhogy nekem a sok ingyen meló miatt se a kedvencem a HO, ha tudom hogy sok dolgom lesz egy adott napon inkább bemegyek az irodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!