Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Buktatok ki már annyira egy...

Buktatok ki már annyira egy munkahelyen, hogy csak úgy ott hagytátok?

Figyelt kérdés

Mondtatok már fel úgy egy helyen, hogy nem volt másik kilátásban?

Annyira rossz volt a légkör, vagy a munkamorál, hogy az egészségetek rovására ment a terror és kiléptetek?

Történetekre lennék kíváncsi.

2023. máj. 24. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én egy helyen éreztem csak jól magam. De velem fizettették meg azt, amit elloptak a vevők,, úgy, hogy nem volt kamera sem.

Egy évet húztam ki ott. Volt egy hely, ahol megalázott szinte mindenkit a pszichopata főnök, amikor betelt a pohár ordított velem, hazamentem.

2023. máj. 25. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Tippingatlan -az az iroda,amelyik az a4-es negyedeli es szines fenymasoloval kezzel irja,h megvenne ahazban ezt az ingatlant.. Eladtam egy lakast es nem akartak kifizetni a jutslekom!!! A Gorzsony Peter dolgozott akkor ott vezetokent. Most derult ki h a sajat neven van oldala es mi gyujtottuk neki a lakasadatbazist…..

Van pofaja osztani az eszt a Kalmarokbsn a youtubon

2023. máj. 26. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
A1ingatlan-a kollegam inkabb kirugta,minth a 300 millas villa eladasi jutalekat kifizesse. Cegvezeto Pinter Tibor volt. Kileptem,’mert egyutt kezdtunk ezzel az emberrel ugyanez a sors vart ram is. Ala akarta iratni,h az okozott karert a maganvagyonommal felelek…. Aztan az orrom elott cserelt ki egy elromlott telefont a kollegano. Massal fizettettek ki.
2023. máj. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!