Mivel tudnék több pénzt keresni?
Jelenleg irodában dolgozom, nem egy túlhajszolt hely. Van időm akár munkaidőben is mást csinálni. Illetve a délutánjaim szabadak.
Szeretnék egy kicsit több pénzt keresni, mit tudnátok ajánlani?
Leginkább online munkára gondolok. Most a Vintedet kezdtem el, egész jó összeget össze tudok szedni. Ehez hasonló dolgokra gondoltam.
Esetleg recept feltöltések, nézettség után? Ilyen van egyáltalán?
Nincs, kár ezekre időt pazarolni, miért nem az adott munkakörben vagy a szakmádban akarsz tovább fejlődni és több pénzt keresni? Csak fárasztanád magadat a plusz munkával aminek a megtérülése alacsony. A nemhasznált cuccainktól ha pénzzé tehetők váljunk meg, de erre alapozni mint "plusz pénz", az elég gyengus. Néhány óra túlórában vagy egy erőssebb bónusz töredéke is elég ehhez, nem beszélve egy fizetésemelésről ami tartós is.
Csak azért kérdezem mert évekig folyton én is ilyen mellékállásokon kattogtam aztán jól ráb*sztam. 7-800 nettó körül lennék most ha nem cseszem el ilyenekkel.
Persze, ha már most millió körül keresel és csak kell valami hobbi, akkor nem mondtam semmit :)
Itt fizetésemelés... 🤣
Sem előléptetés...
Sajnos itt nem tudod magad fejleszteni. A fejes főnök sem kap többet maximum 50.000 ft-al több mint nekünk dolgozóknak.
Ennek így eléggé közszférás állásnak hangzik.
Mihez értesz, amiből pénzt lehet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!