Az igaz hogy vannak olyan online "munkák", tesztek, hasonlók, amikből lehet igazi, rendes pénzt keresni? Akár Magyar oldalon, saját anyanyelven?
Azt tudtam eddig is hogy vannak olyanok akik programoznak más helyett,
weboldalt készítenek, hasonlók, de őszintét megvallva, nekem ez túl
nehéznek bizonyult.
Viszont említette valaki, hogy vannak amolyan "szövegírók", akik
weboldalakhoz készítenek leírást, tartalmat, hasonlók. És ezért pénzt
kapnak, sok esetben rendes órabérben, stb..
Mit gondoltok, mit tudtok? Van tényleg ilyen munka az interneten mi
kis országunkban is, és van erre igény?
Én nem annyira értem, hogy mi annyira mitikus egyeseknek a "munkában".
Igen, rengeteg olyan munka létezik a világon (a programozáson kívül is), amihez nem kell személyesen jelen lenni, mert nem fizikai anyaggal dolgozik az ember (ellenzétben például egy kőművessel) és/vagy mert nem szükséges a személyes kontaktus (ellentétben például egy orvossal). Emiatt ezek a munkák otthonról is elvégezhetők.
Ilyenek lehetnek például videóvágás, szövegszerkesztés, szövegírás, meg még millió más dolog is.
Attól ez még k#rvára nem jelenti azt, hogy ezeket a munkákat bárki, bármiféle képesítés vagy adottság nélkül el tudja végezni. Egy munkáltató azért fizet, ha értéket tudsz neki szállítani. Az érték az, amit el tud adni többért, mint amennyi a költségek eggyüttesen kitettek.
Az írás egy nehéz szakma, nehéz feladat. Nagyon kevesek képesek igényes, tiszta, választékos szöveget megfogalmazni. Ezt ráadásul tanulni is jóval nehezebb, mint például a programozást.
Szóval tömören összefoglalva: Igen, van ilyen munka és igény is van rá. De miből és miért gondolod, hogy Te erre alkalmas vagy? A véletlenszerűen tördelt kérdésed például egy elég intő jel számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!