Woltnál vagy FoodPandánál lehet több pénzt keresni? Melyik éri meg?
Mivel mindkettő vállalkozóként alkalmaz kapásból megszűnik a betegszabadság és szabadság fogalma. Ha nem dolgozol nem kapsz pénzt. De amúgy engem is érdekel ,mert jooblen láttam hasonló hírdetést br 350-800ezer Ft/hó-s teljes munkaidősként hasonló futárt(számlaképességi követelménnyel,tehát vállalkozó), illetve a pandán is úgy reklámozzák a "dolgozói megjegyzéseknél", hogy akár 800ezret is lehet keresni...
Amúgy passz. Vidékiként egy konkrét rendelésnél autóval kiszállítva 10kmről rendelésre 1099Ft a kiszállítási díj és 110Ft a foodpanda díj. Ha ezt a kb 1200Ftot meg is kapná és kb 30perc alatt el is végezné a feladatot, az óránként 2400Ft bruttó bért jelentene. Ha folyamatosan lenne munkája/mindig csak egy rendelésre járna. Persze lehet kap pótlékot az eredeti termék árból is,de akkor a foodpanda mit nyerne vele? Gondolom azt a 110Forintot-ami globális szinten azért nem kevés. Mindenesetre én csak tippelgetek,bocsi. Követem. Engem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!