Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Woltnál vagy FoodPandánál...

Woltnál vagy FoodPandánál lehet több pénzt keresni? Melyik éri meg?

Figyelt kérdés
Csak biciglivel tudnék szállítani! Jogsit szerezni nincs időm. Természetesen 18 év felett fogok dolgozni!

2023. febr. 27. 06:38
 1/8 Muraftefvik ***** válasza:
53%
Kerékpár esetén a véleményem, hogy a Wolt jobb lenne.
2023. febr. 27. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És mennyi fizetést adnak átlagosan egy hónapban???
2023. febr. 28. 01:10
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Egyik sem éri meg, de a panda valamivel jobban fizet.
2023. febr. 28. 17:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Kaphatnék pontosabb választ valakitől aki dolgozik a Woltnál vagy FoodPandánál? Mennyi a fizetés pontosan?
2023. márc. 2. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
brutto 366ezerrol szol a vallalkozoi szerzodesem Foodnal. plusz ugye a havidijas rendelesek utanu iutalek ami pedig teljesitmeny alapu
2023. márc. 2. 22:20
 6/8 NTBS ***** válasza:
75%
Ismerőst a Pandától kirakták, azóta Woltozik. Azt jobban szereti.
2023. márc. 3. 16:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért rakták ki és miért jobb neki a Wolt?
2023. márc. 3. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel mindkettő vállalkozóként alkalmaz kapásból megszűnik a betegszabadság és szabadság fogalma. Ha nem dolgozol nem kapsz pénzt. De amúgy engem is érdekel ,mert jooblen láttam hasonló hírdetést br 350-800ezer Ft/hó-s teljes munkaidősként hasonló futárt(számlaképességi követelménnyel,tehát vállalkozó), illetve a pandán is úgy reklámozzák a "dolgozói megjegyzéseknél", hogy akár 800ezret is lehet keresni...

Amúgy passz. Vidékiként egy konkrét rendelésnél autóval kiszállítva 10kmről rendelésre 1099Ft a kiszállítási díj és 110Ft a foodpanda díj. Ha ezt a kb 1200Ftot meg is kapná és kb 30perc alatt el is végezné a feladatot, az óránként 2400Ft bruttó bért jelentene. Ha folyamatosan lenne munkája/mindig csak egy rendelésre járna. Persze lehet kap pótlékot az eredeti termék árból is,de akkor a foodpanda mit nyerne vele? Gondolom azt a 110Forintot-ami globális szinten azért nem kevés. Mindenesetre én csak tippelgetek,bocsi. Követem. Engem is érdekel.

2023. márc. 25. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!