2022 szeptember elején adtam le a jelentkezésem úgy a Foodpandánál, mint a Woltnál, azonban azóta sem kaptam semmilyen megkeresést. Nektek mennyi idő után jeleztek vissza? TÖBBI LENT
A napokban láttam,hogy a Foodpanda jelentkezesem visszavonták,elvileg valamiféle időtullépés miatt, ami kizart ugyanis heti rendszerességgel néztem, hogy van e valami újdonság. Woltnal azóta is várok a Wolt partner appban,de semmi új. Foodpandanal újra le kellett adnom így a jelentkezest, emiatt aggódom hogy még inkább eltolodik esetleg a visszajelzes.
Létezik, hogy fel év alatt sem jeleznek vissza? Nekem ismerőseim azért pár hónap után már kaptak infót,meg egyébként is 40-80 nap átlagban. Aki futarkent dolgozik vagy nemrégiben kezdett akként dolgozni, megirnatok nektek mennyi idő alatt jeleztek?
Előre köszönöm!
Engem is másnap hívtak (tavaly szeptemberben volt ez). Persze Budapesten.
Valószínű Debrecenben sokszoros a túljelentkezés és kevés futárra van szükség. De régebbről én is hallottam ilyet itt Pesten hogy hónapokig kellett várni mire visszászóltak. Főleg nyáron van ez.
os, a napokban kaptam visszaigazolást a Wolttól, miszerint tovább léphetek a kurzusra és a szerzodeskotesre.
Az egyeni vallalkozas letrehozasanal különféle problémák léptek fel, viszont az egyik legnagyobb az a szekhely.
Az volna a kérdésem elsősorban, hogy van itt olyan futar,akinek a vallalkozasanak a szekhelye más városban van, mint ahol futarkodik?
Jogilag ez rendben van, lehetséges így?
Másik kérdésem az volna,hogy nalatok volt a NAV ellenőrzésen? Elvileg kell menniük, csak nem tudom egyszerű futarok esetében ezt mennyire veszik komolyan.
Leirnatok a tapasztalataitokat?
Előre is hálásan köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!