Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanál multiról kie céghez...

Váltanál multiról kie céghez több pénzért?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy multinál dolgozom, nem rossz de nem is kimagasló fizetésért. Új dolgokat nem tanulok, sokszor semmit nem kell csinálnom egész nap.

Kaptam ajánlatot egy 100 fős magyar cégtől. Ez egy nettó 100 ezerrel többet ajánlana. Viszont olvasva az internetet, azt látom, hogy kis cégeknél többet is kell dolgozni.

Vélemények?

2023. máj. 16. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem a 7. valaszolo voltam a #9-ben. Azert irtam, hogy legyen egy kis kontraszt, valos tapasztalatokbol meritve. Semmi ertelme az ilyen egyeni problemakat taglalo, ezt vagy azt fikazo valasznak.
2023. máj. 17. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok és nekem tetszett a 9-es válasz :) Jó látni, hogy valakinek bejött a másik út.

Nekem semmi érzelmi kötődésem nincs az SSC-léthez, úgy dolgozok mint egy 'hitman'.

A KKV-léthez lenne, és igen, vállalom, egyéni rossz tapasztalataim miatt nincs.

Mégegyszer mondom, respekt azoknak akik ott hajtják a szekeret és megy nekik.

2023. máj. 17. 09:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja értem :D
2023. máj. 17. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!