Váltanál multiról kie céghez több pénzért?
Jelenleg egy multinál dolgozom, nem rossz de nem is kimagasló fizetésért. Új dolgokat nem tanulok, sokszor semmit nem kell csinálnom egész nap.
Kaptam ajánlatot egy 100 fős magyar cégtől. Ez egy nettó 100 ezerrel többet ajánlana. Viszont olvasva az internetet, azt látom, hogy kis cégeknél többet is kell dolgozni.
Vélemények?
100 fős cég már nem kicsi, a multinál is csak a "brand" van közbe a leányvállalat tolja a területet...
Oda menj ahol többet fizetnek!
Nettó 100 000 az önmagában csak egy szám, nincs infónk arról hogy jelenleg mennyit keresel, milyen szektorban, milyen pozícióban...
Ha egy multiban keresel nettó 1,3 milliót úgy hogy alig kell dolgozni akkor hülyeség lenne nettó 1,4 millióért váltani úgy hogy kidolgozod a beledet.
Szintén hülyeség lenne a kis céghez váltani ha most a multiban nettó 300-at keresel informatikusként és bekínáltak nettó 400-at de egy másik multi megadná a nettó 600-at is...
Szóval ez több tényezőtől függ, szétnéznék a piacon és a salary guidekban hogy abban a szektorban azzal a tapasztalati szinttel amivel rendelkezel mennyi az elvárható bér és ennek függvényében döntenék.
Egyébként tech szektorban a multik azért rendre modernebb technológiákat / frameworkoket szoktak használni a kisebb cégeknél valamint a presztizsük is magasabb, személy szerint ÉN csak indokolt esetben váltanék kisebb céghez (pl. piaci bér felett kínálnak, tudom a cégről hogy megbízható / modern, jó a work-life balance, rugalmas stb...)
Ha fejlődni akarsz akkor az nem a munkahelyedtől függ ám!
Keres olyan ismerősöket akiktől érdemes és van is mit tanulni!
Ha máshogynem akkor ingyen munkával fizetsz az idejükért...
Eddig akármibe kezdtem kb így ment, vagy saját hobbiból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!