Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanál munkahelyet ha még...

Váltanál munkahelyet ha még nem vagy benne biztos, de sokszor jár a fejedben, hogy kellene?

Figyelt kérdés

Mert pl ezek vannak:

Nem álmaim feladata, de van benne kihívás számomra.

Valahol még megtisztelő is, hogy engem bíztak meg vele.

Fizetéssel mondhatni elégedett vagyok, nem tudom kapnék e máshol többet, de akár lehet, hogy kapnék is.

Néha nem érzem magam komfortosan a feladatban, de ráveszem magam és megoldom.

Munkatársakkal nincs különösebb kapcsolatom a munkán kívül, se jó, se rossz, sokat vagyunk home officeban.

Mondhatom mindenki békén hagy.

Néha vágyom rá, hogy ugyanezt a feladatot egy számomra fontosabb ügyben végezzem, mert amivel kapcsolatban most végzem az a téma tőlem nagyon távol áll.

Több munkatársam is távozott az utóbbi időszakban. Közülük volt akit szakmailag igen becsültem. Ezek a távozások engem mindig elgondolkodtatnak, hogy vajon nem kellene nekem is menni?

Nektek mikor jön el az a pont, mikor már nincs visszaút, nem kérdés, hogy felmondtok, csak előbb legyen meg a következő hely?

Én hajlamos vagyok az ilyenekről ledumálni magam. Egyik nap elhatározom, hogy na most, aztán jön egy nyugisabb nap és akkor meggondolom magam.

Vagy az ilyen gondolat már annak a jele, hogy lépni kell, úgyse lesz jobb?

2023. ápr. 18. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezője voltam, az első rossz benyomásra fogtam a cókmókomat és dobbantottam.

Azóta sokat változtam, alap hogy 1 éven belül pozíciót (hacsak nem kérnek meg) és 2 éven belül céget (hacsak nem keresnek linkedinen egy visszautasíthatatlan ajánlattal - eddig nem történt meg :)) NEM váltok. Ha váltok, akkor is csak abban az esetben ha érzékelhetően jobb a bér, jobbak a körülmények és előrelépés a feladat is.

Az is elengedhetetlen, hogy egymásra épülő, és ne egymásnak ellentmondó, vagy akár csak szerteágazó tapasztalataim legyenek. Gyűjteni akarom őket, és nem magyarázkodni róluk.

Egyébként milyen területen vagy?

2023. ápr. 18. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam ag anyagi oldal jelenleg a döntő. Par ezer forintért nem váltanak, de mondjuk plusz 50 ezerért mar komolyan végig gondolnM.
2023. ápr. 18. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a munkahelyi légkör az elviselhetetlen, például állandó szivatas, a főnök egy bunkó hozzá nem értő paraszt stb., akkor mennék onnan.
2023. ápr. 20. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!