Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon jól keresek kevés...

Nagyon jól keresek kevés munkával de nagyon nem szeretem?

Figyelt kérdés
Jelenleg irodán dolgozom és árajánlatokat írok valamint a külföldi beszerzéseket intézem. Viszont nagyon messze ál tőlem ez a munka, bekerülnöm és csak egy rokon által sikerült. Napi 8óra munka amiből max 5-6óra produktív viszont nettó 450ezret keresek. Egyébként asztalosnak tanultam ahol sokkal kevesebbet kerestem de jól éreztem magam. Ti mit tennétek?

2023. máj. 11. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ahogy a szakik árait nézem, meglep, hogy ennél kevesebbet kerestél asztalosként.
2023. máj. 11. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

"Nagyon jól keresek"

"nettó 450 ezret"

:))

Egyébként asztalosként is megkeresnél ennél jóval többet, ha megfelelő konstrukcióban és minőségben csinálod.

2023. máj. 11. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Félretennék vállalkozni, de durván :)
2023. máj. 11. 11:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért azt hozzá tenném hogy ez egy vidéki kisváros ahol ez általánosságban kimagaslóan jo fizetésnek számít. Asztalosként 3év gyakorlattal nettó 240ezret kerestem. És mivel nekem se műhelyem és se komoly szerszámaim így maximum parkettázni tudtam munka mellet.
2023. máj. 11. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Nettó 450-et én nem mondanám nagyon jó keresetnek. Max olyan közepesnek.

Én nemrég hagytam ott egy melót, ahol nettó 600-at kerestem és a napi 8 órából talán négy volt aktívan munka, a többi csak netezgetés. De fejlődni akartam, így kiléptem.

2023. máj. 11. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A bútorlapos cégeknél dolgozás nem egyenlő az asztalossággal, tegyük hozzá... Szóval ott lehet 240-et kaptál, de egy valódi fa bútort gyártó cégnél (nem nagyon van ilyen!) többet is lehet kérni és kapni is.

Én közel 7 év állami irodai munka után mennék szívesen asztalosnak, de csakis keményfás üzembe... normális, nem suttyó emberek közé persze.

2023. máj. 11. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

"kevés munkával"

"max 5-6óra produktív"

Ez is azért vicces. Nálam a kevés munka napi 1-2 óránál kezdődik, sok évig így toltam havi 635e-ért nettóban. Nem vicc, ki kell fogni.

2023. máj. 11. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ötletem: cseréljünk! Itt lehet napi 9-10 órákat is dolgozni, unatkozni nem fogsz és ha jól megy a szekér, akár a szédületes nettó 350 is megvan. Én meg megyek a helyedre kényelmesen árajánlatokat írni egy százassal többért, mert nekem az lenne jó, ha nyugis körülmények között több pénzt keresnék. Te meg nem fogod idegenül érezni magadat. Mindketten jól járunk.
2023. máj. 11. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a tobbi kommentelore, en is kisebb varosbol jovok, itt is nagyon szep osszegnek szamitana a 450. Sot, mar a 300 is jol keres.

Amugy max kezdj el asztalos melokra jelentkezni, esetleg olyan helyet keress, ahol hasznalhatod az eszkozoket es tudsz maszekolni.

2023. máj. 11. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Hangszerészet nem vonz esetleg?
2023. máj. 11. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!