Nagyon jól keresek kevés munkával de nagyon nem szeretem?
"Nagyon jól keresek"
"nettó 450 ezret"
:))
Egyébként asztalosként is megkeresnél ennél jóval többet, ha megfelelő konstrukcióban és minőségben csinálod.
Nettó 450-et én nem mondanám nagyon jó keresetnek. Max olyan közepesnek.
Én nemrég hagytam ott egy melót, ahol nettó 600-at kerestem és a napi 8 órából talán négy volt aktívan munka, a többi csak netezgetés. De fejlődni akartam, így kiléptem.
A bútorlapos cégeknél dolgozás nem egyenlő az asztalossággal, tegyük hozzá... Szóval ott lehet 240-et kaptál, de egy valódi fa bútort gyártó cégnél (nem nagyon van ilyen!) többet is lehet kérni és kapni is.
Én közel 7 év állami irodai munka után mennék szívesen asztalosnak, de csakis keményfás üzembe... normális, nem suttyó emberek közé persze.
"kevés munkával"
"max 5-6óra produktív"
Ez is azért vicces. Nálam a kevés munka napi 1-2 óránál kezdődik, sok évig így toltam havi 635e-ért nettóban. Nem vicc, ki kell fogni.
Ne hallgass a tobbi kommentelore, en is kisebb varosbol jovok, itt is nagyon szep osszegnek szamitana a 450. Sot, mar a 300 is jol keres.
Amugy max kezdj el asztalos melokra jelentkezni, esetleg olyan helyet keress, ahol hasznalhatod az eszkozoket es tudsz maszekolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!