Haragszanak a magyar munkavállalókra külföldön?Utálják őket?Lenézik őket?
Kint az értelmesebbje (a többség) nem származási hely alapján ítél. Ha normális vagy, jól dolgozol, beszéled a nyelvet, beilleszkedsz akkor szeretni fognak.
Ha ragaszkodsz a magyar kiskapus, megoldjuk okosban mentalitáshoz, nem tartod be a helyi szabályokat, lusta vagy, nem tanulod meg a nyelvet stb. akkor meg nem.
Szerintem szakma függö...
en epiteszmernök vagyok egy cegnel es sosem tapasztaltam hogy valaki ezt lenezte volna vagy baj lenne hogy magyar vagyok. sot allandoan azt hallom oh de jo magyar, jo bor, langos, balaton :-D
A jelenlegi problema a szavazati jog. Ha az nem lenne kb senki sem utalná az erdelyieket. 20 eve voltam kinn dolgozni, senki se mondta hogy elveszem a munkájat.
Ahogy most sem mondjak, es ugyanannyit kapok mint mas.
Bár igaz en nem osztrák vagy német cegnek dolgozom, ott más nemzetisegtol is hallottam hogy néhol hajlanosak kevesebbet fizetni a bevandorloknak, jojjon az barhinnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!