Munka nélkül 400e, olyan munkával, ami nem szeretek 800e, vagy valami más?
A válság után már jobban megy. Passzív bevételem ingatlanok bérbeadásából hitel után tisztán 400eFt.
A cégem fent tartása 200eFt/hó. Éves átlaggal számolva 600e/hó a bevétel, amit meg tudok ezzel az értékesítői munkával/vállalkozással keresni. Sajnos nem szeretem csinálni.
Szóval 400e munka nélkül, 800e (400-200+600) olyan munkával amit nem szeretek, vagy valami más?
Munka nélkül unatkoznék és nem tudok más olyat, amiben kihívás lenne.
Ha elmennék dolgozni 200e/hó-ért akkor nem venném komolyan, hiszen munka nélkül is több, amit keresek.
Nem akarok pofátlan lenni, tudom, hogy van aki jóval kevesebbet keres és sokkal nagyobbak a problémái, de gondoltam itt megkérdezhetem, hátha mond valaki valami okosat.
Miért szűkíted le két eshetőségre a lehetőségeidet?
Ha én te lennék (ami szubjektív, hiszen nincs így, és az igényeink, elképzeléseink mások), akkor hagynám a fenébe azt, amit nem szeretek; van stabil bevételem, tehát mozgásterem arra, hogy valami olyat találjak ki, amit szeretek csinálni, és mellé még pénzt is hoz.
No, azért az ingatlanokkal is mindig lesz teendő, amiket bérbeadsz, szó sincs láblógatásról. Talán néha eltelik úgy pár hét, hogy egyikkel sincs feladat, de pénzügyi teendők akkor is vannak.
Én tanulnék, alkotnék, regenerálódnék, olimpiára készülnék, előadást hoznék létre, egészségi dolgokat foglalkoznék, stb.
Mint sok minden masnan itt is a kevert strategiat kovetnen.
Pl meghuznam par evig es vennek meg egy ingatlant es maris 600 bevetellel nyugdijba mennek.
Vagy ahogy tobben irttak keresnem a nekem valo munkat
Kamu!!!!!
Hitelből vett lakásokat, melyeket kiad, továbbá 200e-et rákölt erre a kamu cégre és hitelen felül van 400e profitja is...
Cáfolatként jöhet, cég link (akár privátban) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!