Munka nélkül 400e, olyan munkával, ami nem szeretek 800e, vagy valami más?
A válság után már jobban megy. Passzív bevételem ingatlanok bérbeadásából hitel után tisztán 400eFt.
A cégem fent tartása 200eFt/hó. Éves átlaggal számolva 600e/hó a bevétel, amit meg tudok ezzel az értékesítői munkával/vállalkozással keresni. Sajnos nem szeretem csinálni.
Szóval 400e munka nélkül, 800e (400-200+600) olyan munkával amit nem szeretek, vagy valami más?
Munka nélkül unatkoznék és nem tudok más olyat, amiben kihívás lenne.
Ha elmennék dolgozni 200e/hó-ért akkor nem venném komolyan, hiszen munka nélkül is több, amit keresek.
Nem akarok pofátlan lenni, tudom, hogy van aki jóval kevesebbet keres és sokkal nagyobbak a problémái, de gondoltam itt megkérdezhetem, hátha mond valaki valami okosat.
Már úgy értem, hogy ha neked lenne megadva először bármilyen elérhetőséged. Bár úgy gondolom, hogy az előző bejegyzésekből és a szövegkörnyezetből ez egyértelmű. Már aki fel akarja fogni. Már azt hittem, hogy letiltottál és többet nem reagálsz. Lebuktál :)
Még midig nem árultad el miért kell neked a cégem neve? Mi a tököm közöd van hozzá? Vissza akarsz élni vele? Ha nem válaszolsz rá az maga a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!