Cikinek számít, ha valaki olyan helyen dolgozik, ahol szexuális segédeszközöket gyártanak?
Figyelt kérdés
Én ilyen helyen dolgozom, logisztikai területen és szeretem.
Családias a hangulat, nincs az a nagy hajtás.De, azért jelen vannak a nemzetközi standardok.
Mikor valakinek elmondom, mindig jönnek a béna poénok,hogy "tesztmérnökként" , "minőségbiztosításon" meg ilyenek.
2023. máj. 1. 19:41
11/12 anonim válasza:
Igazából a nap végén ugyanazt a munkát csinálod mint bármelyik másik gyárban, legyen az játékgyár vagy felnőtt játék gyár.
Viccelődéssel nincs gond amíg tényleg a szituáción nevet valaki és nem a munkádat mindősíti le vele, szerintem az a gáz ha valaki a 21. Században ennyire prűd.
12/12 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha természetben tudnak csak kifizetni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!